Gorghiu, dupa infrangerea lui Ponta: „Romania nu poate fi condusa de ce se rebuteaza la PSD”

politica

vouchere, guvern, viol, tentativa de omor, trafic de persoane, Alina Gorghiu

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a comentat miercuri alegerea lui Liviu Dragnea ca presedinte interimar al PSD, sustinand ca prima concluzie a acestei decizii a social-democratilor ar fi ca „asa arata reforma in acest partid”.

„PSD inainteaza in criza in care se afla de ceva vreme. Sedinta de astazi nu este decat un nou pas in aceasta criza. Ce trebuie sa inteleaga Victor Ponta, PSD si aliatii sai de guvernare este ca trebuie operata o schimbare in fruntea Guvernului. Romania nu poate fi condusa de ce se rebuteaza la PSD.

Nu cred ca lucrurile in PSD se vor linisti, ca taberele se vor reconcilia prea curand. Problema este ca disputele din acest partid afecteaza guvernarea. Mi se pare grav ca PSD incearca, in ultima vreme, sa mascheze criza din partid intoxicand opinia publica cu tot felul de proiecte populiste. De fapt, cu totii sunt concentrati in lupta pentru suprematie in interiorul partidului, guvernarea devine o chestiune marginala”, a declarat Gorghiu, pentru AGERPRES.

In opinia sa, PSD se afla „intr-un proces de disolutie”, iar in privinta dreptei politice „lucrurile stau complet diferit”.

Liderii PSD au decis miercuri sa il aleaga pe Liviu Dragnea ca presedinte interimar al partidului in locul Rovanei Plumb, care era sustinuta de Victor Ponta.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: