Gorghiu ii da o lovitura mortala lui Predoiu: „Nu mai este calificat pentru aceasta pozitie”

politica

Liderul PNL Alina Gorghiu anunta ca Predoiu nu va mai fi propus ca premier, dupa rezultatele slabe obtinute la alegerile pentru Pimaria Generala a Capitalei. Alina Gorghiu a spus ca esecul de la alegerile locale apartine partidului, insa din cauza acestui esec numele lui Catalin Predoiu nu va fi propus pentru Palatul Victoria.

”Cu toata prietenia mea pentru Catalin Predoiu, esecul de la alegerile locale, care este al partidului, nu-l mai califica pentru aceasta pozitie. Suntem un partid pragmatic. Nu elimin niciun nume, dar calulele pragmatice arata ca nu Catalin Predoiu va fi aceasta persoana”, a declarat Alina Gorghiu la DC NEWS LIVE.

Copresedintele PNL a mai declarat ca nu doresete sa fie premier.

”Nu cred ca un prim ministru in persoana mea ar fi cel mai potrivit. Nu este momentul Alina Gorghiu premier. Primul ministru pe care PNL il va prezenta publiculuui, undeva la inceputul acestei toamne, va fi decis. Avem idei, avem discutii, avem propuneri. Oricat as vrea sa avansez un nume acum, nu o pot face pentru ca nu avem nicio discutie certa cu privire la aceasta persona”, a spus Alina Gorghiu.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Mai mult despre: , ,

Comentarii: