Gorghiu ii raspunde „obraznicului domn Ponta”: „Nu are nicio calitate morala”

politica

Copresedintele PNL Alina Gorghiu tine sa raspunda acuzatiilor lui Victor Ponta, conform carora liberalii nu doresc sa participe la procesul de revizuire a Constitutiei. Ea spune ca premierul nu are „are vreo calitate morala sa discute despre revizuirea Constitutiei”. 

„Vreau sa-i dau un raspuns obraznicului domn Ponta pe tema Constitutiei, pentru ca toata saptamana trecuta am vazut postari cu foarte multe semne de exclamare, pe facebook-ul domniei sale, in presa centrala, prin care isi manifesta indignarea, vezi Doamne, ca Partidul National Liberal nu doreste sa participe la procesul de revizuire a Constitutiei. Vreau sa ii spun ca (…) Partidul National Liberal are o pozitie foarte ferma, o pozitie constanta cu privire la revizuirea Constitutiei. Vom participa la aceasta comisie, chiar daca dl Ponta se pare ca nu este informat de parlamentarii domniei sale.

Premierul Victor Ponta, astazi inca premier al Romaniei, habar nu are ce inseamna sa respecte Constitutia. Are cel mai mare palmares de demersuri, de actiuni impotriva Constitutiei. (…) Cred ca cel mai important exemplu al celui care astazi ne arata cum vrea sa respecte Constitutia si in realitate nu o respecta este exemplul Senatului Romaniei, care se afla intr-un circ de doi lei de foarte multe zile, cu un actor principal — Calin Popescu Tariceanu — care spala rufele murdare ale PSD, cu un autor moral — Victor Ponta — care incearca sa isi protejeze prietenii din Senat prin nerespectarea Constitutiei.

O sa avem pe 6 mai inca o dovada a faptului ca Ponta este un personaj toxic pentru Romania, toxic pentru ideea de respectare a Constitutiei, toxic pentru ideea de respectare a statului de drept.

Ca atare, tinand cont de acest scurt palmares prezentat, putem sa vorbim foarte greu despre faptul ca Ponta are vreo calitate morala sa discute despre revizuirea Constitutiei”, a declarat Gorghiu intr-o conferinta de presa.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: