Gorghiu, reactie veninoasa dupa demisia Violetei Alexandru: „Sunt oameni care nu au radacini in PNL si au fost avansati direct pe functii de Ludovic Orban”

politica

Alina Gorghiu, vicepresedinte PNL, a avut o reactie veninoasa, miercuri, la adresa Violetei Alexandru dupa ce aceasta a demisionat din grupul parlamentar al PNL.

„Oameni care nu au radacini in PNL si au fost avansati direct pe functii de Ludovic Orban”, a spus Gorghiu despre Violeta Alexandru.

Deputatul PNL Violeta Alexandru, fost ministru al Muncii, si-a anuntat miercuri demisia din grupul parlamentar al PNL din Camera Deputatilor.

”Mi se pare incredibil ca PNL nu merge cu o propunere de premier la Cotroceni, asa ceva mi se pare o palma data alegatorilor nostri, care ne-au votat anul trecut. Mi se pare de neacceptat ca mergem sa stam jos sa discutam cu PSD-ul pe care l-am hulit atatia ani, in frunte cu cel care acum este presedintele PNL, Florin Citu, si care se lauda si si-a facut o intreaga campanie in spatiul public de adversar al PSD”, a declarat Violeta Alexandru.

Ea a aratat ca ceea ce se intampla in acest moment in conducerea PNL este un ”haos”, care ”se simte din pacate si in grupul parlamentar al deputatilor PNL”.

”Noi, in loc sa discutam despre chestiuni pe care le-am promis oamenilor, de exemplu sa discutam profesionist situatia pensiilor speciale, in conditiile in care in primavara acestui an se decisese ca trei colegi de-ai nostri, liberali, vor lucra pentru a ajunge la o forma legislativa constitutionala pe care sa o putem suspune la vot.

Mi se pare incredibil ca in loc sa ne preocupe sa gasim solutii la criza pandemica, mai ales in ceea ce priveste tratarea oamenilor, noi avem de facut jocuri cu PSD, cand, de fapt, solutia pentru a guverna corect Romania este la indemana noastra si anume refacerea coalitiei cu USR si UDMR”, a mai declarat Violeta Alexandru.

Pana in prezent, 16 parlamentari PNL au parasit grupurile parlamentare liberale din Camera Deputatilor si Senat: Ludovic Orban, Alexandru Kocsis, Ovidiu Florean, Ion Stefan, Ionel Danca, Constantin Sovaiala, George Ionescu, Luminita Barcari, Adrian Oros, Bogdan Bola, Claudiu Chira, Nicolae Giugea, Antonel Tanase, Gabriel Plaiasu, Ion Iordache si Violeta Alexandru.

Mai mult despre: ,

Comentarii: