Gorghiu si Blaga lauda un primar trimis in judecata pentru CORUPTIE: „Este dintre cei mai buni”

politica

Prezenti la Brasov pentru lansarea candidatilor PNL in alegerile locale, Alina Gorghiu si Vasile Blaga l-au laudat excesiv pe primarul George Scripcaru, care este trimis in judecata de DNA pentru luare de mita.

George Scripcaru, fost membru PDL, nu mai poate candida pentru un nou mandat la primarie din partea PNL, din cauza codului de integritate al partidului. Liderii PNL nu au facut insa economie de laude la adresa primarului trmis in judecata de DNA.

„Pesedistii ne spun ca situatia la Brasov e atat de grava ca vom pierde alegerile si la Primarie si la Consiliul Judetean. Eu nu cred in lideri providentiali, ci in rezultate, pentru ca fiecare a stiut sa isi faca temele in patratica lui. Vreau sa va spun ca nu exista liberal care sa nu fie in echipa. Va spun un nume care e in echipa si care va contribui la castigarea alegerilor. Este dl. George Scripcaru (moment in care sala a explodat in aplauza si toata lumea s-a ridicat in picioare)”, a declarat Alina Gorghiu, citata de newsbv.ro.

Si Vasile Blaga a excelat in aprecieri la adresa lui Scripcaru. „Vreau sa-i multumesc lui George cum arata orasul Brasov astazi si vreau sa va spun ca George este unul dintre primarii cei mai buni din Romania. iar acest lucru se vede din faptul ca, intr-un clasament Forbes, in ceea ce priveste cea mai prietenoasa adminsitratie cu mediul de afaceri, pe primul loc este Timisoara, urmata de Cluj, Bucuresti – abia pe locul al treilea – Oradea, Scripcaru, Aradul. Cu exceptia capitalei, toate celelalte au primari liberali, ceea ce nu este intamplator. Impreuna cu George Scripcaru langa noi, vom castiga si Consiliul Judetean, si Primaria si alegerile parlamentare. Vrem fara PSD la guvernare in toamna, fara PSD in Consiliul Judetean, fara PSD in toate primariile”, a declarat Blaga.

In februarie 2016, primarul municipiului Brasov, George Scripcaru, a fost trimis in judecata, sub control judiciar, de procurorii DNA pentru mai multe infractiuni, printre care si luare de mita.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: