Alina Gorghiu vrea sa o puna pe listele PNL pe o vedeta din trustul lui Voiculescu: „Are potential politic”

politica

Presedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat sambata seara ca jurnalistele Denise Rifai si Simona Gherghe ar face o figura frumoasa daca ar dori sa candideze pe listele PNL si ca ar vrea ca declaratia sa fie privita ca o invitatie.

”As vrea, de exemplu sa lansez chiar provocari pentru ca poate si presa ar privi altfel si nu ar mai incuraja lupta asta anti-sistem daca ar fi in interior. (…) Va spun ca un om ca Denise Rifai se poate regasi pe lista PNL si ar face o figura foarte frumoasa daca si-ar dori sa vina alaturi de noi”, a afirmat Alina Gorghiu la Antena 3, precizand ca nu a avut o discutie cu Denise Rifai in acest sens, insa ar vrea ca jurnalista sa considere interventia sa ca o invitatie.

Alina Gorghiu a afirmat ca a privit dincolo de imaginea vedetei TV pe care o afiseaza Denise Rifai.

”M-am uitat mai departe de imaginea vedetei de TV, m-am uitat la omul care are cunostinte in domeniul economic, care poate sa faca un dialog pe absolut orice tema fara sa se blocheze si un om care cred ca si-ar schimba usor perspectiva daca ar intra in politica”, a spus Gorghiu, citata de Mediafax.

Ea a adaugat ca ar vrea sa o vada si pe Simona Gherghe facand politica, despre care a spus ca ”pe parte sociala cred ca ar fi unul dintre cei mai buni oameni”.

”V-am dat doua exemple de femei care imi plac, care pot confirma in politica, de femei la care eu ma uit nu ca la vedeta de televiziune, ci ma uit la potentialul omului politic din spatele vedetei de televiziune. As vrea sa considere interventia mea ca o invitatie, ca o provocare, de ce nu?”, a sustinut Gorghiu.

Ea a subliniat ca in discutiile pe care le-a avut cu politicienii a constatat ca ”femeile sunt bune de pus la munca, dar barbatii sunt buni de pus pe liste” si ca ”scuza ca nu avem doamne sa punem pe lista ar trebui sa fie inexistenta”.

Gorghiu a mai mentionat ca in calitate de presedinte de partid isi doreste sa gaseasca un echilibru in ceea ce priveste pregatirea profesionala a clasei politice.

”Vreau neaparat sa gasesc un echilibru in ceea ce priveste pregatirea lor profesionala pentru ca handicapul sau lipsa de credibilitate ale acestui Parlament se datoreaza si faptului ca avem comisii parlamentare in care sunt oameni care nu au nici un fel de pregatire pentru comisia aia. Ai veterinari in Comisia juridica, ai ingineri in Comisia de sanatate (…), ai in Comisia de control a SRI persoane inculpate. Niste amestecuri foarte interesante si care cred eu ca ar trebui eliminate in viitor”, a conchis presedintele PNL.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: