news

Gorj: Un tanar de 28 de ani si-a batut concubina, in varsta de 41 de ani. Femeia are nevoie de interventii chirurgicale in urma loviturilor primite

Un barbat in varsta de 28 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat de violenta in familie dupa ce si-a agresat concubina, victima fiind supusa unei interventii chirurgicale in urma loviturilor primite, a informat, miercuri, Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Gorj, citat de Agerpres.

Potrivit sursei citate, luni, politistii din cadrul Politiei Rovinari au fost sesizati de o femeie de 41 de ani, din orasul Tismana, cu privire la faptul ca in data de 12 mai, in timp ce se afla la domiciliul concubinului sau din Rovinari, ar fi fost agresata fizic de acesta.

Din cercetari, politistii au stabilit ca, in urma unui conflict spontan, barbatul de 28 de ani i-ar fi aplicat mai multe lovituri concubinei sale.

„In urma agresiunii, femeia a fost internata in spital si a fost supusa unei interventii chirurgicale. Politistii au emis un ordin de protectie provizoriu impotriva barbatului si l-au retinut pentru 24 de ore, fiind banuit de savarsirea infractiunii de violenta in familie. Ieri (marti – n.r.), banuitul a fost prezentat instantei de judecata, fata de acesta fiind dispusa masura arestarii preventive pentru 30 de zile”, au transmis reprezentantii IPJ Gorj.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Spania se declara „jignita” de declaratiile presedintelui Argentinei si isi retrage ambasadorul de la Buenos Aires: „Cuvinte extrem de grave”

Spania a anuntat duminica rechemarea ambasadoarei sale din Argentina, dupa ce presedintele ultra-liberal argentinian, Javier…

4 ore ago

Basescu: „Romania reuseste in ultima vreme sa faca o figura de prostalaul Europei”

Fostul presedinte Traian Basescu a afirmat ca „Romania reuseste in ultima vreme sa faca o…

3 ore ago

Miting cu Clotilde Armand in Piata Victoriei: „Suntem multi. Marcele, suntem hotarati sa te trimitem inapoi la covrigarie”

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a organizat duminica un mars pana in Piata Victoriei. Ea…

5 ore ago

Arsenal in casele unor interlopi din Rosiori de Vede: macete, topoare, sabii. 11 barbati au fost retinuti

Politistii au descoperit, duminica, in timpul unor perchezitii in locuintele unor interlopi locali un intreg…

5 ore ago

„Piedone pierde in mod cert Bucurestiul, pierde si Sectorul 5, in proportie de 90%, si iese din politica” – fost ministru PSD

Miron Mitrea, fost ministru PSD, sustine ca Cristian Popescu Piedone nu are nicio sansa sa…

6 ore ago