„Greu sa existe fraieri mai mari!”. PSD a ramas fara sloganul de campanie, PNL s-a miscat mai repede

politica

PNL a cumparat domeniul de internet romaniameritamaimult.ro, acesta fiind sloganul folosit de rivalii de la PSD la europarlamentare.

Cei care intra pe site primesc mesajul: „Error 20-20. PSD not working”. Apoi, dupa cateva secunde, utilizatorii sunt redirectionati catre PNL.ro, site-ul Partiduluia Ntional Liberal.

„20-20” vine de la expresia folosita anul trecut de premierul Viorica Dancila in timp ce vorbea despre pregatirea Campionatului European de Fotbal din 2020.

„Cand nu esti in stare sa iti cumperi un domeniu, dar vrei sa conduci ditamai tara. Una tare de tot, ajunsa la mine intamplator: PSD a tras tare pe campania ‘Romania merita mai mult’. Foarte frumos, numai ca baietii tolomaci din PSD au comis-o: AU UITAT sa cumpere domeniul romaniameritamaimult.ro.:))

Urmeaza una si mai tare, geniala: DOMENIUL romaniameritamaimult.ro A FOST CUMPARAT DE… PNL!:))))))))) Adica orice baiat care intra pe site, trimis acolo cu bani grei de pesedisti, va vedea… CAMPANIA PNL.

Poza 1: intri pe www.romaniameritamaimult.ro si iti da ‘eroare 20-20, PSD not working’.
Poza 2: Dupa 5 secunde, esti redirectionat automat catre site-ul PNL.

Ba, baiatuleeee, lesin!:)))) Greu sa existe fraieri mai mari! Nu v-au ramas bani si de domeniu, ma? S-au dus toti la autostrazi?”, a comentat Silviu Iliuta pe Facebook.

Mai mult despre:

Comentarii: