Grindeanu a prins curaj dupa ce amploarea protestelor a mai scazut. Atac la adresa presedintelui Iohannis

politica

Premierul PSD Sorin Grindeanu a declarat, la dezbaterea motiunii de cenzura, ca presedintele Klaus Iohannis „vrea sa puna cat mai degraba ‘guvernul meu”‘.

„Dincolo de lozinci si dorinta de a-si reface credibilitatea, cred a reiesit un lucru destul de clar: vrea sa puna cat mai degraba ‘guvernul meu’. Avem deja experienta asta, cu un guvern pe care istoria il va retine drept ‘guvernul zero’. Va rog sa nu acceptati acest joc si sa nu mai cadem in aceasta capcana”, a declarat Grindeanu in Parlament.

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, ca retragerea OUG 13 si eventual „demiterea chinuita a unui ministru” este prea putin pentru iesirea din impasul in care se gaseste tara. Totodata, seful statului afirma ca alegerile anticipate in acest moment ar fi deja “prea mult”.

„Ce facem dragilor? Care sunt solutiile care este marja de manevra pentru a iesi din acest impas? Retragerea OUG 13 si eventual demiterea chinuita a unui ministru este cu certitudine prea putin. Alegeri anticipate, insa, sunt in aceasta faza prea mult. Asta este marja de manevra. Cine trebuie sa vina cu solutia? Pai in mod natural cel care a venit cu problema — PSD”, a spus seful statului, in plenul Parlamentului.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,

Comentarii: