politica

Grindeanu anunta ca refuza sa mearga cu metroul: „Nu am folosit si nu folosesc”. In plus, isi bate joc de cei care merg cu trotineta electrica: „Trotinetari”

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu (PSD), a anuntat miercuri ca el nu circula deloc cu metroul. Cu o zi in urma, el si-a batut joc si de cei care circula cu trotinetele electrice, poreclindu-i „trotinetari”.

Intrebat la Digi24, in contextul aglomerarii masive de la metrou, Grindeanu a fost intrebat daca doloseste acest mijloc de transport: „Au trecut cateva luni de cand suntei la minister, ati fost vreodata cu metroul?”

„Nu, nu am fost, nu am mers de ani buni. Nu am folosit si nu folosesc acest mijloc de transport in comun”, a subliniat ministrul Transporturilor.

Sorin Grindeanu a declarat, luni, la conferinta de alegeri PSD Sector 4 ca PSD trebuie „sa ia” Bucurestiul din „mana trotinetarilor”. „Trotinetari” este un termen dispretuitor inventat de pesedisti la adresa celor care folosesc trotineta din ratiuni ecologice sau pentru a evita traficul auto infernal din Capitala.

„Trebuie sa recastigam ceea ce de fapt meritam: Primaria Municipiului Bucuresti. Astazi trebuie sa incepem lupta pentru Bucuresti. In 2024 trebuie sa luam acest oras din mana trotinetarilor, pana la urma, care l-au ingropat in gunoaie, in mizerie si in sobolani.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

Rapper iranian condamnat la moarte pentru „coruptie pe pamant”. Sentinta anterioara fusese transformata in 6 ani de inchisoare, insa Curtea Revolutionara a inaintat noi acuzatii

Un rapper iranian condamnat la inchisoare pentru ca a sprijinit protestele antiguvernamentale a fost condamnat…

5 ore ago

Intra in vigoare taxa de acces in Venetia

Venetia va incepe joi sa taxeze turistii de o zi la intrarea in oras, intr-un…

5 ore ago

Iranul inaspreste regulile privind hijabul. Imagini revoltatoare cu femei luate pe sus si aruncate in dube – Video

O noua campanie, numita Noor („lumina” in persana), a fost anuntata in Iran in aceeasi…

4 ore ago

Seful de campanie al PNL: „Noul PSD e de fapt vechiul PSD, aceleasi metehne, amenintari, santaj, mizerie”

Deputatul PNL Florin Roman, coordonatorul campaniei partidului pentru alegerile locale, a declarat miercuri, la Targoviste,…

42 de minute ago