Grindeanu anunta lucruri „absolut incredibile” in ziua in care se voteaza motiunea de cenzura. Avertismentul premierului

politica

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, sambata, la Timisoara dupa o intalnire cu membrii PSD Timis, ca „o sa vedeti miercuri, cand va fi votul pe motiunea de cenzura, cum lucrurile se vor desfasura intr-un mod absolut incredibil”. El a avertizat ca va urmari ca lucrurile sa se desfasoare normal, iar votul sa fie secret.

Intrebat care sunt motivele pentru care parlamentarii PSD au decis sa discute duminica motiunea de cenzura, cu o zi mai devereme, Grindeanu a raspuns scurt: „Teama, frica.”

El i-a transmis lui Liviu Dragnea „sa fie barbat politic si sa nu fuga”, solicitandu-i sa fie de acord cu organizarea unui congres extraordinar al PSD.

Premierul Sorin Grindeanu l-a acuzat pe Liviu Dragnea, sambata, la Timisoara, ca ”vrea sa confiste tara”, nu doar PSD.

Premierul a subliniat ca alegerile din 2016 au fost castigate de sutele de mii de PSD-isti care au muncit, si nu de o singura persoana, Liviu Dragnea, ”care vrea sa confiste acest partid si mai grav decat atat, sa confiste tara. Acest lucru nu este posibil”.

”I-am cerut urmatorul lucru: in momentul in care isi va asuma (Liviu Dragnea — n.r.) demisia pentru situatia in care a adus PSD-ul, eu nu ma tin de scaun. PSD trebuie sa ramana acolo. Imi voi da demisia. Al doilea lucru: trebuie sa se organizeze Congres. Teama de oameni il face pe Liviu Dragnea sa ramana intr-un cerc restrans. De ce sa nu hotaram, mii de oameni, care au muncit, soarta acestui partid? Nu, el fuge de oameni. Acesta nu e presedinte PSD. Cel care fuge de oameni nu este presedinte, de aceea i-am cerut demisia. Al treilea lucru: pentru ca PSD a castigat alegerile, sa garanteze in fata partidului, nu in fata a doi-cinci oameni, ci in fata partidului, aceasta aventura in care ne-a aruncat, nu va duce la pierderea guvernarii. Nu a putut sa garanteze. Nu l-ati auzit sa spuna acest lucru, sa-si asume. Acest lucru nu este normal, este bataie de joc la adresa muncii noastre, a tuturor celor de aici, din Caras, din toate judetele”, a explicat Sorin Grindeanu.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: