Grindeanu anunta motiune impotriva ministrului Claudiu Nasui: „Am decis in Biroul Politic National al PSD”

politica

Prim-vicepresedintele PSD Sorin Grindeanu a anuntat luni ca PSD va depune o motiune simpla impotriva ministrului Economiei Cladiu Nasui, in Parlament, dupa dezbaterile din Legislativ pe bugetul pentru 2021.

„Tot in Biroul Politic National al PSD am decis sa depunem motiune simpla impotriva ministrului Economiei Claudiu Nasui pentru bataia de joc la adresa antreprenorului roman. In loc sa ii ajute el nu face decat sa blocheze un program de finantare de 500 milioane euro. Deci dupa dezbaterile pe buget, vom face o motiune simpla impotriva ministrului Economiei Claudiu Nasui”, a afirmat Sorin Grindeanu, intr-o conferinta de presa luni la sediul PSD.

Ministrul Economiei Claudiu Nasui a anuntat ca a depus plangere penala in rem la DNA legata de suspiciuni de coruptie cu privire la inscrierile in platforma de granturi acordate inreprinderilor mici si mijlocii. El face aceasta precizare in replica la anuntul PSD privind initierea unei motiuni impotriva sa.

Presedintele PSD Marcel Ciolacu a anuntat miercurea trecuta ca PSD va depune motiune impotriva ministrului Economiei Claudiu Nasui acuzandu-l pe acesta ca „a avut cont de administrator si a putut sa intervina” in procedura de alocare a ajutoarelor financiare din fonduri europene pentru intreprinderile mici si mijlocii.

„Eu ma mir ca nu a descins DNA intr-un astfel de caz, cand vorbim de bani europeni si de o suma atat de mare si de 27.000 de companii care au fost blocate sa aiba acces la acest program”, a afirmat liderul PSD.

Mai mult despre: ,

Comentarii: