Grindeanu, confruntat cu posibilitatea de a da explicatii la DNA: „Este o manipulare de joasa speta”

news

Premierul Sorin Grindeanu a catalogat, sambata seara, informatia aparuta in spatiul public despre o posibila implicare a sa in dosarul vanzarii imobilelor nationalizate de la Timisoara ca fiind „o manipulare de joasa speta”.

„Am vazut ca se tot spune in spatiul public cum ca am vreo legatura cu un dosar (dosarul vanzarii imobilelor nationalizate din Timisoara — n.r). Asta e o chestiune care este o manipulare de joasa speta. Nu am raspuns niciodata, cand am fost viceprimar al orasului, de domeniul patrimoniului orasului. Deci lucrurile sunt cat se poate de clare”, a declarat seful Executivului, la Romania TV.

De asemenea, el a precizat ca nu a fost chemat la DNA in dosarul privind emiterea OUG 13, la fel cum s-a intamplat cu alti membri ai Guvernului.

In legatura cu numirea unui titular pentru portofoliul Justitiei, Sorin Grindeanu a reiterat faptul ca se ia in calcul posibilitatea ca acesta sa fie o persoana neimplicata politic, care si-a castigat respectul colegilor sai si „care poate sa coordoneze politica in domeniul Justitiei sau la Ministerul Justitiei impreuna cu celelalte institutii”.

Premierul a tinut sa sublinieze ca aceasta este una dintre posibilitati „care poate fi luata extrem de serios in calcul”, adaugand ca va mai avea discutii in acest sens, iar decizia va fi luata pe parcursul saptamanii viitoare, in ton cu colegii sai din PSD si din coalitia din guvernare.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: