Grindeanu: „Cu siguranta motiunea nu va trece”. Ponta anunta cati parlamentari PSD il vor lasa balta pe Dragnea

politica

Secretarul general al Guvernului, deputatul Victor Ponta, a declarat ca „mai mult de 14” parlamentari ai PSD nu vor vota motiunea de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu.

Intrebat duminica la Parlament cati parlamentari PSD a convins sa nu voteze motiunea, Ponta a raspuns: „Mai mult de 14. Atat conteaza. (…) Eu cred ca niciun pesedist adevarat n-o sa cheme alte partide sa-i rezolve problemele interne”.

Ponta a mai sustinut ca pe presedintele PSD, Liviu Dragnea, il deranjeaza „faptul ca nu mai are puterea”.

„Exista suficieni colegi care nu sunt de acord cu modul in care conduce PSD-ul. Cu siguranta nu va trece. Cu siguranta. Sunt sufiecienti oameni responsabili care nu vor sa dea jos guvernul propriului partid. Vreau sa fie constienti toti colegii mei care baga in urna bila in favoarea motiunii ca aceasta inseamna mai putina putere”, a declarat Grindeanu apoi la Antena 3.

Motiunea de cenzura intitulata „Romania nu poate fi confiscata. Aparam democratia si votul romanilor” a fost depusa la Birourile permanente reunite, fiind semnata de 223 de parlamentari. Pentru a trece de plen documentul trebuie sa intruneasca 233 de voturi favorabile.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiriĀ aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: