Grindeanu dezvaluie ce s-a intamplat in timpul intalnirii cu Klaus Iohannis. Propunere surpriza in legatura cu viitorul ministru al Justitiei

news

Premierul Sorin Grindeanu a oferit detalii, marti, la Antena 3, despre intalnirea pe care a avut-o cu presedintele Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni. Iohannis s-a declarat apoi „ingrijorat” de proiectul de buget inaintat de guvern.

„Am avut o discutie cum am avut si in urma cu doua saptamani. Noi ne-am mentinut punctele de vedere de acum trei saptamani. Nu ieri s-a vazut pentru prima data bugetul, au mai fost intalniri cu Administratia Prezidentiala.

Nu a dorit sa afle in plus ce este deja la vedere.

Ingrijorarea domnului presedinte eu nu o impartasesc. Este un proiect ambitios, cu toate masurile din programul de guvernare. Suntem ambitiosi pe ce inseamna absorbtia fondurilor europene, spre deosebire de anul trecut.

A spus ca mai analizeaza cateva zile. E nevoie sa intram cat se poate de repede cu un buget aprobat. Si asa suntem intarziati ca si calendar”, a spus Grindeanu.

Intrebat cand va prezenta presedintelui propunerea pentru postul de ministru al Justitiei, premierul a spus ca va veni cu „propuneri de nerefuzat”.

„Vom inainte presedintelui o lista de propuneri de nerefuzat pentru ministerul Justitiei si ministerul Mediului de Afaceri”, a mai spus Grindeanu.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: