Grindeanu, discurs dur in fata membrilor Comitetului Executiv al PSD. Cum isi apara scaunul actualul premier

politica

Chemat sa dea socoteala in fata conducerii PSD, Sorin Grindeanu i-a acuzat pe liderii partidului ca pun guvernul in mainile lui Iohannis daca ii retrag sprijinul politic.

„Ii dati guvernul lui Iohannis”, le-a spus Sorin Grindeanu membrilor Comitetului Executiv National al PSD, anunta Antena 3. „Am indeplinit tot din programul de guvernare”, a adaugat premierul. El a mai spus ca nu intelege exact ce i se reproseaza si le-a cerut membrilor CEx sa il creada pe el iar nu pe Darius Valcov, cel care a citit raportul de evaluare a guvernarii.

„In 20 de ani de politica nu am avut o campanie atat de agresiva cum s-a intamplat in ultima luna din partea propriilor colegi”, a mai spus Grindeanu.

Primul lider care a solicitat demisia lui Sorin Grindeanu, in cadrul CEx, a fost Olguta Vasilescu. „As vrea sa nu va vad in rolul lui Zgonea. Partidul ne numeste, el ne retrage”, a spus Vasilescu.

Calin Popescu Tariceanu a anuntat deja ca ALDE retrage sprijinul politic pentru Guvernul Grindeanu, urmand ca ministrii ALDE sa demisioneze.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: