Grindeanu, gafa remarcabila in direct la Antena 3. Premierul l-a dat de gol pe Dragnea, cum a mintit seful PSD in legatura cu un proiect esential

politica

Prezent intr-o emisiune la Antena 3, premierul Grindeanu l-a dat de gol, fara sa vrea, pe seful sau de partid, Liviu Dragnea. El a spus cine a lucrat cu adevarat la legea salarizarii unitare, desi Dragnea s-a laudat ca a contribuit decisiv

„La Legea salarizarii au lucrat parlamentarii si doamna ministru Vasilescu”, a declarat Grindeanu la „Sinteza zilei”.

Insa tot azi, la Craiova, presedintele PSD, Liviu Dragnea, se lauda ca el a facut legea salarizarii, impreuna cu Lia Olguta Vasilescu si Darius Valcov.

„Vreau sa vorbim despre Legea salarizarii pe care am facut-o cu Olguta Vasilescu si cu un alt oltean, Darius Valcov, fost ministru de Finante. E o lege care pune in practica ceea ce spuneam in campania electorala, ca avem capacitatea si obligatia sa incheiem perioada in care romanii au fost platiti cu salarii de mizerie in tara lor”, a spus Liviu Dragnea, potrivit News.ro.

Dragnea a facut aceste declaratii la Conferinta Extraordinara a PSD Dolj, la care au participat aproximativ 3.000 de persoane.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: