politica

Grindeanu, gata sa accepte orice pentru a reveni la putere: ”Daca ne cheama in Modrogan (sediul central al PNL), mergem in Modrogan”

Prim-vicepresedintele PSD Sorin Grindeanu a declarat, marti, la Parlament, ca formatiunea va stabili mandatul cu care va merge la consultarile cu presedintele Klaus Iohannis, el aratand ca social-democratii sunt dispusi sa mearga inclusiv la sediul PNL din Modrogan, pentru negocieri.

Sorin Grindeanu a declarat ca in conducerea PSD se va decide mandatul cu care PSD va merge la consultarile de la Palatul Cotroceni, pentru desemnarea unui nou guvern, dupa ca Nicolae Ciuca si-a depus mandatul.

”Ieri, am luat o decizie in Consiliul National, si anume ca nu vom vota un guvern minoritar si am mai luat o decizie, si anume ca nu sustinem guverne minoritare, indiferent cine le conduce”, a afirmat Grindeanu, la Parlament, aratand ca nu doreste sa faca speculatii, inainte de discutiile din forurile interne ale partidului.

”Daca ne cheama in Modrogan, mergem in Modrogan”, a spus Grindeanu, citat de news.ro.

Grindeanu a fosyt aels marti presedinte interimar al Camerei Deputatilor cu ajutorul parlamentarilor din UDMR, AUR si minoritati. Parlamentarii PNL au chiulit de la sedinta, inlesnind alegerea lui Grindeanu.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Miscarea neasteptata la Moscova, Putin l-a inlocuit pe Soigu, ministrul Apararii. Noul ministru este un civil

Presedintele rus Vladimir Putin a propus duminica un nou ministru al Apararii, nominalizandu-l pentru aceasta…

5 ore ago

Germania isi extinde influenta, trimite doua nave de razboi in apele Asiei. „Comportamentul agresiv” al Chinei, principala cauza a misiunii

O fregata germana si o nava de aprovizionare de lupta au plecat saptamana aceasta din…

7 ore ago

Aventurile unui infractor deghizat in femeie in Capitala, cum a reusit sa pacaleasca si sa jefuiasca mai multi pensionari – Video

Politia a dat publicitatii detalii despre cum un individ de 52 de ani, din Ialomita,…

5 ore ago

Ciolacu sustine ca „din octombrie nu o sa mai avem vize cu SUA”. Se lauda ca tot el a bagat Romania in Schengen

Premierul PSD Marcel Ciolacu a sustinut, duminica seara, ca romanii nu vor mai avea nevoie…

5 ore ago