Grindeanu isi ataca violent colegii de guvern, PNL-istii: „Romania a ajuns la buza prapastiei, am vazut prostiile pe care le-a facut acel guvern”

politica

Prim-vicepresedintele PSD, Sorin Grindeanu, a afirmat ca a vazut cum a functionat noua luni Guvernul PNL-USR si toate ”gafele si toate prostiile pe care le-au facut”. ”Ii vad pe multi viteji, care pana acum doua luni erau la guvernare, si acum sunt viteji”, a afirmat, duminica, Grindeanu, precizand ca Romania ajunsese ”aproape de buza prapastiei”.

Sorin Grindeanu a vorbit, duminica, la Prima TV, in emisiunea Insider Politic, despre faptul ca niciuna dintre formatiunile politice din Parlament nu are majoritate, asa ca trebuia gasita o forma de cooperare.

Grindeanu a explicat ca este normal ca alegatorii PSD sa nu fie foarte multumiti de varianta aleasa, PNL si PSD avand un istoric lung de rivalitate politica.

Prim-vicepresedintele PSD a precizat, insa, ca, desi detine o treime dintre parlamentari, PSD nu are 50%.

”Nu e 50%, e clar ca trebuie sa-ti gasesti o forma de alianta. PNL si UDMR sunt aproape cat PSD. Nici ei la randul lor nu puteau sa faca singuri un Guvern. Am vazut cum a functionat…. Ii vad pe multi viteji, care pana acum doua luni erau la guvernare si acum sunt viteji. Am vazut cum a functionat noua luni acel guvern, am vazut toate gafele si toate prostiile pe care le-au facut”, a afirmat Grindeanu, citat de news.ro.

Potrivit acestuia, Romania ajunsese aproape de buza prapastiei.

”Romania ajunsese undeva aproape, aproape ca nu vreau sa exagerez, aproape de buza prapastiei cu toate cele patru crize suprapuse una peste alta”, a mai afirmat Grindeanu.

Mai mult despre:

Comentarii: