Grindeanu, miscare de forta, Dragnea este facut knock out. Premierul a gasit solutia pentru a impiedica debarcarea sa

politica

Premierul Sorin Grindeanu intentioneaza sa ceara miercuri, la Comitetul Executiv al PSD, organizarea unui congres extraordinar al partidului la care sa se decida soarta sa politica si a guvernului, potrivit unor surse din partid, citate de Hotnews.ro.

Grindeanu ar fi spus, de altfel, intr-o discutie informala cu ziaristii, ca „guvernul nu este al Comitetului Executiv al PSD, ci al Romaniei”, indicand ca acest organism de conducere al partidului nu are puterea de a-l da jos din functia de premier.

Sorin Grindeanu s-a intalnit, miercuri, cu mai multi jurnalisti in fata sediului guvernului, carora le-a spus, off the record, ca nu intentioneaza sa isi depuna demisia. „Este guvernul Romaniei nu guvernul Comitetului Executiv al PSD”, le-a spus Grindeanu.

Grindeanu le-a spus jurnalistilor ca nu are nimic sa isi reproseze, prin urmare exclude posibilitatea de a-si da demisia. „Nu vreau ca PSD sa plece de la guvernare”, a subliniat Grindeanu.

El s-a plans ca s-au facut presiuni asupra sa. El a anuntat ca in sedinta Commitetului Executiv al PSD va acea loc o „executie publica”. Grindeanu a precizat ca se asteapta ca mai multi ministri sa-si dea demisia, insa este gata sa numeasca alte persoane in locul demisionarilor.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , , ,

Comentarii: