Grindeanu „modernizeaza” doar statiile de metrou din singurul sector cu primar PSD din Capitala. Primarul sectorului, acuzat deseori de legaturi cu clanurile interlope

politica

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu (PSD), a anuntat luni ca vor fi modernizate noua statii de metrou, in baza unui protocol semnat luni de Metrorex cu Primaria Sectorului 4, si astfel vor fi create noi zone de acces pietonal, rutier si vor fi amenajate spatiile interioare astfel incat sa fie asigurat un grad crescut de siguranta si confort pentru calatori.

„9 statii de metrou vor fi modernizate! In baza unui protocolul semnat, astazi, de Metrorex si Primaria Sectorului 4 vor fi derulate o serie de proiecte in comun pentru regenerarea urbana a zonelor din jurul urmatoarelor statii de metrou de pe raza Sectorului 4: ⁃ Piata Unirii (de pe raza sect. 4); ⁃ Tineretului; ⁃ Timpuri Noi; ⁃ Eroii Revolutiei; ⁃ Constantin Brancoveanu; ⁃ Piata Sudului; ⁃ Aparatorii Patriei; ⁃ Dimitrie Leonida; ⁃ Berceni”, a scris Sorin Grindeanu, luni pe Facebook.

Primaria Sectorului 4 este condusa de Daniel Baluta, vicepresedinte PSD si singurul primar PSD din Capitala. Baluta a fost acuzat deseori de presa de legaturi cu clanurile interlope din sector, in special cu Clanul Sportivilor.

Citeste si: Reportaj PRO TV despre legaturile dintre Clanul Sportivilor si „noul PSD” al lui Ciolacu. Deputata PSD Matilda Goleac, legaturi stranse cu interlopii

Ministrul Transporturilor a adaugat ca astfel, vor fi create noi zone de acces pietonal, rutier si vor fi amenajate spatiile interioare astfel incat sa fie asigurat un grad crescut de siguranta si confort pentru calatori.

„Finantarea activitatilor de modernizare si reamenajare se va realiza din bugetul local al Sectorului 4 sau din alte surse legal constituite, dupa caz. Metrorex va oferi asistenta tehnica la elaborarea proiectelor tehnice si pe parcursul derularii lucrarilor”, a completat Grindeanu.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: