Grindeanu nu are de gand sa stea in umbra lui Dragnea. Mesaj de forta in ultima zi a anului

politica

Noul premier al Romaniei, Sorin Grindeanu, transmite un puternic mesaj pe pagina sa de Facebook, aratand ca isi asuma complet responsabilitatea functiei. De data aceasta el nu a mai facut nicio referire la liderul PSD, Liviu Dragnea. 

El spune ca viitorul guvern, fara a mentiona si  PSD, „va lua de urgenta masurile necesare pentru a creste calitatea vietii romanilor”.

„Dragi romani,

Anul care tocmai se incheie a fost unul complicat, cu multe incercari. Tara a cunoscut o perioada plina de incertitudini care incep sa se risipeasca si cu totii speram ca Noul An ne va aduce liniste, progres si zile mai bune.

Va asigur ca viitorul Guvern va lua de urgenta masurile necesare pentru a creste calitatea vietii romanilor. Increderea pe care dumneavoastra ati avut-o in programul nostru de guvernare ne obliga si ne responsabilizeaza. Pe aceasta cale, in numele colegilor mei, va multumesc! Imi doresc ca 2017 sa ne aduca tuturor sanatate, incredere si prosperitate!”, a scris Grindeanu pe pagina sa de Facebook.

Liviu Dragnea a tinut pana acum sa arate cine este cu adevarat seful Guvernului in prima conferinta de presa dupa anuntarea noului premier al Romaniei.

La scurt timp dupa anuntul Presedintiei, Liviu Dragnea a convocat o conferinta de presa, transmisa in direct de principalele posturi TV, in care dorit sa arate romanilor ca tot el este adevaratul sef al guvernului. El i-a invitat alaturi pe Calin Popescu Tariceanu si pe nou premier, insa a avut grija sa se pozitioneze in centru, cu toate microfoanele televiziunilor in jurul sau.

Desi subiectul conferintei era legat de desemnarea premierului, premierul Sorin Grindeanu a fost tinut la un colt de masa, fara niciun microfon de presa in fata si chiar fara apa. La un moment dat, spre finalul conferintei, cuiva din staff i s-a facut mila si i-a adus si lui o sticla de apa.

Penibilul situatiei a fost accentuat de momentul in care Liviu Dragnea s-a enervat pentru ca un jurnalist i-a adresat o intrebare premierului legata de componenta viitorul guvern. Dragnea a sarit sa raspunda el, insa jurnalistul a subliniat ca intrebarea este adresata premierului. Vadit iritat, Dragnea a tacut, insa a revenit peste cateva minute, intreband ironic daca are voie sa spuna si el cateva cuvinte.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: