Grindeanu povesteste culisele numirii lui Toader la Justite: „Lucrurile nu puteau ramane in acea forma”

news

Sorin Grindeanu a dezvalit culisele numirii lui Tudorel Toader la Ministerul Justitiei. Intr-un interviu pentru Dc News, fost premier a vorbit despre plecarea lui Florin Iordache, dupa controverata OUG13.

Grideau a sustinut ca el a decis plecarea lui Iordache si este de parere ca a fost o decizie buna in acel moment, pe care ar lua-o din nou.

„In acea perioada, desi am avut diverse discutii au fost foarte multe balbe in a se explica public rostul acelei ordonante 13. Lucrurile nu puteau ramane in acea forma si as face acelasi lucru din nou,” a spus Sorin Grindeanu.

Grideanu a povestit si cum s-a hotarat ca in locul lui Iordache sa fie adus Tudorel Toader.

„Am avut o discutie cu mai multi oameni care isi desfasoara activitatea in acest domeniu, in justitie. Am avut in primul rand o discutie cu cei doi presedinti din coalitie, cu domnul Dragnea si cu domnul Calin Popescu Tariceanu. Am decis atunci sa avem discutii cu mai multi din afara partidului. Parea si cred in continuare ca a fost cea mai buna solutie, aceea de a aduce atunci pe cineva care e recunoscut in lumea justitiei ca personalitate, este rector si asa mai departe. Am avut acele discutii si am hotarat impreuna cu Calin Popescu Tariceanu si cu domnul Dragnea ca aceasta este solutia cea mai buna. Domnul Tudorel Toader a acceptat ca urmare a unei discutii pe care a avut-o prima oara cu mine si apoi cu ceilalti,” a explicat Sorin Grindeanu.

Mai mult despre: , , ,


Comentarii: