Grindeanu vrea acum sa-i sufle partidul lui Dragnea. Mesaj pentru „sutele de mii de membri”: „Sa nu va fie frica sa fiti de partea buna!”

politica

Premierul Sorin Grindeanu a adresat, joi, pe Facebook, un mesaj catre membrii PSD in care le spune ca nu trebuie sa le fie „frica sa fie de partea buna”, multumindu-le lor, dar si romanilor care i-au trimis mesaje, pentru sustinerea aratata.

„Le multumesc primarilor si membrilor PSD care m-au sustinut, dar si romanilor din afara politicii, care mi-au trimis mesaje pe Facebook. Forta Partidului Social Democrat a stat si sta in sutele de mii de membri care ne-au dus spre victorie. Tuturor membrilor acestui partid, le spun: sa nu va fie frica sa fiti de partea buna! Romania are nevoie de stabilitate si de responsabilitate in actul de guvernare!”, a scris Grindeanu, pe Facebook.

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, miercuri seara, ca nu isi da demisia si ca i s-a propus sefia mai multor institutii ale statului, doar ca sa isi dea demisia. De asemenea, a precizat ca va ramane in PSD. Grindeanu a transmis multora din colegii CEx ca ii pare rau ca au trecut prin aceasta experienta neplacuta, cerandu-si scuze. El a inceput prin a le multumi romanilor pentru sprijin si primarilor si membrilor de partid care i-au transmis mesaje de sustinere, scrie News.ro.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,


Comentarii: