Grindeanu se implica deja in actiuni electorale. El nu a demisionat de la sefia ANCOM, unde nu are voie sa faca politica

politica

Sorin Grindeanu este implicat puternic in campania electorala a PSD desi este in continuare peresedinte al ANCOM.  Ocupand inca aceasta functie, Grindeanu nu are voie sa fie membru de partid sau sa fie implicat in politica.

Implicarea lui Grindeanu in campania electorala a fost dezvaluita de Ion Mocioalca, lider al Pro Romania in Caras Severin.

„La nivelul judetului Caras-Severin s-au semnat astazi protocoalele de alianta electorala intre PSD – PRO Romania si ALDE la nivel local si PSD – PRO Romania – ALDE si PNTCD la nivel judetean.

Nu sunt disensiuni la nivel local pentru alianta; am hotarat de comun acord ca in unele localitati sa mergem impreuna, iar in altele separat, pentru scopul final al acestei aliante. Toate negocierile au fost impulsionate in Caras-Severin de prezenta lui Sorin Grindeanu. Impreuna cu el si cu Silviu Hurduzeu, facem un trio care nu are cum sa piarda. Sper sa se convinga carasenii ca aceasta alianta a fost alcatuita pentru ei si numai pentru ei”, a scris Mocioalca pe Facebook.

Grindeanu a anuntat ca va candida la Congresul PSD din 22 august pentru un post de prim-vicepresedinte, facand parte din echipa lui Marcel Ciolacu, alaturi de Gabriela Firea.

„Imi depun candidatura pentru prim-vicepresedinte, pentru ca am luat decizia sa ma reintorc in politica intr-o echipa din care fac parte nu doar Marcel, eu si Gabi Firea… sunt multi. Cred ca e momentul in care PSD are nevoie de toti si e un moment in care toti trebuie sa punem umarul si nu ma dau inapoi de la aceasta chestiune”, a declarat vineri Sorin Grindeanu pentru expressdebanat.ro.

Grindeanu nu a demisionat insa de la sefia ANCOM, unde are un salariu de aproximativ 10.000 de euro pe luna.

Mai mult despre:

Comentarii: