Grindeanu se intrece cu Firea: Dupa emisiunea-oda, premierul PSD incepe campania de imagine si pe Facebook (Foto)

news

Premierul Sorin Grindeanu duce o ampla campanie de imagine. Daca de Paste a facut un exercitiu de imagine la concurenta cu emisiunile-oda inchinate colegei sale de partid, Gabriela Firea, acum el a postat o poza pe Facebook, cu copiii care l-au vizita la munca.

Sorin Grindeanu a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie in care apare alaturi de sotia sa si cei doi copii ai sai, Mihai si Sofia, in biroul sau de la Guvern.

Citeste si: Sorin Grindeanu, campanie de imagine la concurenta cu Firea, in timp ce Dragnea e plecat din tara: „Imi este foarte, foarte frica”

Fotografia este insotita si de un comentariu: „Cea mai emotionanta vizita pe care am primit-o pana acum”, a scris Grindeanu pe Facebook.

Comentariile sunt majoritatea in acelasi ton exagerat de laudativ, ba chiar unii fani se declara emotionati pana la lacrimi. Totusi, echipei de social media i-a mai scapat, pe ici pe colo, care un comentariu prin care internautii ii reproseaza lui Grindeanu ca se foloseste de copii intr-un joc de imagine.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: