Grindeanu se tine tare: a refuzat trei functii extrem de importante oferite de Dragnea pentru a demisiona. I s-a propus sa fie si sef la SIE

politica

Sorin Grindeanu a refuzat trei functii importante oferite de Liviu Dragnea pentru a renunta la pozitia de premier, afirma surse din PSD citate de HotNews.ro.

Dragnea i-a oferit ieri functia de sef al Autoritatii pentru Supraveghere Financiara (ASF), unde ar fi avut un salariu de 14.000 de euro pe luna. In sedinta CEX din aceasta seara, Dragnea a plusat: fie sef la SIE (in urma unui presupuse intelegeri cu presedintele Iohannis), fie presedintele Curtii de Conturi, unde postul se va vacanta peste cateva luni.

Ultima oferta a fost cea de vicepremier in viitorul guvern condus de Carmen Dan.

Sorin Grindeanu ar fi refuzat toate aceste oferte si i-a anuntat pe liderii PSD ca nu demisioneaza din functia de premier. Incercarea lui Dragnea de a-l tenta pe Grindeanu cu o functie importanta sau foarte bine platita se bazeaza pe faptul ca Sorin Grindeanu nu mai ocupa nici o functie publica. El nu este parlamentar, iar postul de presedinte al CJ Timis l-a pierdut cand a acceptat functia de premier.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: