Grindeanu si Rafila, atacuri dezlantuite: „Iohannis si guvernul sau au esuat catastrofal. Din cauza lor si doar din cauza lor ne aflam astazi in dezastru sanitar”

politica

Prim-vicepresedintele PSD Sorin Grindeanu si Alexandru Rafila au prezentat, marti, Programul de Sanatate al PSD. Grindeanu i-a atacat violent pe Iohannis si „guvernul sau”, iar Rafila i-a dat dreptate.

„Iohannis si guvernul sau au esuat catastrofal. Nu au avut niciun plan de combatere a pandemiei. Au creat haos, neincredere si confuzie.

Iohannis si guvernul au divizat societatea, au jucat politic sanatatea oamenilor, pentru a acoperi acest esec. In loc de incredere si credibilitate, romanii au primit haos.

Din cauza lor si doar din cauza lor ne aflam astazi in dezastru sanitar”, a declarat Grindeanu.

„Masurile PSD sunt luate de experti, nu de imposotori ca la PNL. Planul PSD poate fiu pus in aplicare din prima zi”, a mai sustinut Grindeanu.

Alexandru Rafila a luat apoi cuvantul si i-a dat dreptate lui Grindeanu.

„Trebuie mai mult curaj si mai mult profesionalism in luarea masurilor. Mi-a placut ce a spus domnul Sorin Grindeanu, populkatia sa fie un partener al sistemului de sanatate. A existat o abordare de natura politica a situatie generate de infectia cu coronavirus”, a spus Rafila.

Mai mult despre: ,

Comentarii: