politica

Grindeanu sustine ca nu va tolera spaga si coruptia la Transporturi: „Eu sunt un om corect. Nu exista cartonas galben, e direct rosu”

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a declarat, marti seara, ca va acorda direct ”cartonas rosu” celor care nu vor fi corecti in domeniul Transporturilor si a criticat faptul ca nenumaratele studii, planuri si harti privind infrastructura rutiera au costat foarte multi bani.

Intrebat cum va elimina spaga si coruptia din Ministerul Transporturilor, Sorin Grindeanu a raspuns ca el este un om corect, astfel ca le cere si colaboratorilor sai sa fie corecti.

”Nu sunt organ de urmarire penala, dar o sa le cer tuturor celor care vor sa colaboreze cu mine sa fie extrem de corecti. Eu sunt un om corect, acelasi lucru il astept si de la ei. Nu exista cartonas galben, e direct rosu. Daca se intampla lucrurile de aceasta maniera – si pot sa o ia ca pe un avertisment, daca vreti, ceea ce am spus, pentru ca prea mult…

Datoria statului, indiferent de guverne, de stange, de dreapta, de presedintii pe care i-am avut in acesti 30 si ceva de ani de la Revolutie, datoria noastra, a statului fata de cetatean este imensa, din perspectiva infrastructurii de transport, fie ca vorbim de rutier, feroviar si asa mai departe”, a declarat Sorin Grindeanu, la Antena 3, marti seara, citat de news.ro.

Grindeanu a adaugat ca ”trebuie sa se intample lucruri” in domeniul Transporturilor, nu doar sa se vorbeasca despre aceste lucruri.

”Trebuie sa se intample lucruri, nu trebuie sa vorbim despre lucruri. In toti anii acestia, daca nu s-au facut la harti si la planuri si la studii. Problema e ca daca desenau ei ca voiau ei e una, problema e ca au si costat zeci, poate chiar sute de milioane toate aceste studii care pana la urma sa speram ca vor fi puse in practica”, a declarat Grindeanu.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Revolta a politistilor, cum sunt amenintati de interlopi din Prahova: „Dai de belea cu mine daca ma mai deranjezi pana la 10 seara” – Video

Imagini revoltatoare ale modului in care doi politisti sunt amenintati de un grup de interlopi…

6 ore ago

Inteligenta Artificiala, antrenata cu episoade din „Prietenii tai” si „Teoria Big Bang” pentru a invata sa detecteze sarcasmul

Nu conteaza ca poate trece examenul de barou, poate trece testele medicale si poate citi…

11 ore ago

Gigantul Chevron se retrage din Marea Nordului dupa 55 de ani de operatiuni petroliere in zona. Care este cauza

Compania americana Chevron a declarat ca urmeaza sa isi vanda activele de petrol si gaze…

11 ore ago

SUA anunta noi sanctiuni in legatura transferurile de arme dinspre Coreea de Nord spre Rusia

Statele Unite au anuntat joi sanctiuni impotriva a doua persoane si trei companii din Rusia…

11 ore ago

Africa de Sud cere Curtii Internationale de Justitie sa ordone Israelului oprirea ofensivei in Rafah

Africa de Sud a cerut, joi, instantei superioare a ONU sa ordone oprirea ofensivei Israelului…

11 ore ago