„Gripa s-a pricopsit cu Norica Nicolai, gripa va cere vaccin”. Reactia internetului la vestea ca Nicolai este bolnava

politica

Vestea ca Norica Nicolai a fost internata, de urgenta, in spital a creat un val de reactii sarcastice si ironice pe retelele de socializare. „Stirea e invers. Gripa s-a pricopsit cu Norica Nicolai. In curand, gripa va cere sa fie vaccinata”, este una dintre cele mai amuzante reactii pe Facebook.

Nicolai a fost internata, sambata, in spital, ea plangandu-se ca nu mai poate vorbi sau respira din cauza unei raceli puternice. Numeroase site-uri au prezentat informatia, scriind ca Nicolia era „in stare grava”. Comentariile pe retelele de socializare au fost insa ironice.

„Va doresc sa aveti parte de acelasi tratament de care beneficiem si noi atunci cand avem nevoie de asistenta medicala. Poate gasiti un medic la fel de bun ca cel care a avut nesimtirea sa spuna ca din cauza salariului necorespunzator nu a putut trata o batrana”, este unul dintre comentarii.

„Sa fie tratata exact cum suntem noi tratati in spitalele mizere sa vada ce bine o ducem!! Ca prin ochelarii dumneaei asa se vede, ca o ducem minunat si noi nu suntem recunoscatori!!”, a scris un alt roman.

Iata si alte comentarii rautacioase.

”De aproape doua saptamani incerc sa fac fata unei raceli puternice, care se manifesta cu o tuse puternica, care duce pana la sufocare si azi de dimineata am alunecat, am cazut pe un fond de slabiciune. Deocamdata sunt intr-o faza de observare cu cateva perfuzii, sustinere si probabil in zilele urmatoare vom confirma un diagnostic. Asa se intampla cand nu dai atentie unor raceli si cand nu iti faci vaccinul. Acum au trebuit sa imi faca niste investigatii de urgenta si sa imi dea o medicatie.

Nu stiu daca vorbim despre o gripa, dar vorbim de o tuse puternica de imi taie respiratie. Voi face luni si ORL si mai multe teste, probabil ca este si o bronsita pulmonara de tusea imi blocheaza respiratia”, a declarat Nicolai pentru Romania TV.

Mai mult despre:

Comentarii: