Grobianul Mirel Curea, decorat de BOR cu Diploma si medalia “Anul omagial 2020”: „Va multumesc pentru milostiva dumneavoastra incurajare, Prefericirea Voastra!”

news

Mirel Curea, unul dintre cei mai grobieni si agresivi invitati ai postului Antena 3, a anuntat ca Preafericitul Daniel l-a medaliat. „Mi-a conferit Diploma si medalia ‘Anul omagial 2020’ si mi-a daruit un splendid exemplar al Sfintei Scripturi”, anunta Curea.

„Asa cum este lesne de priceput, pe mine nu prea m-a premiat, medaliat, decorat, cam nimeni, niciodata. Nu sunt genul, inteleg asta. Oamenii se gandesc ca daca ma cheama la asa ceva, rastorn masa, spun vreo ceva de neuitat, comit vreo necuveneala. Fac d-astea, recunosc! Zilele trecute, insa, o za din lantul asta s-a rupt, cu zgomot de clopot al Catedralei Mantuirii Neamului, tras langa biata mea cutie craniana.

Preafericitul Parinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, mi-a conferit prin intermediul Domnului Vasile Banescu, purtator de cuvant al Patriarhiei Romane, Diploma si medalia ‘Anul omagial 2020’ si mi-a daruit un splendid exemplar al Sfintei Scripturi.

Ma abtin cat pot sa nu cad in pacatul mandriei, sa nu musc din marul otravit al trufiei. Reusesc, pentru ca este doar un prim impuls. Faptul ca am fost bagat in seama in acest mod, inseamna pentru mine enorm. Inseamna ca a-L marturisi pe Dumnezeu este Calea!

Va multumesc pentru milostiva dumneavoastra incurajare, Prefericirea Voastra! Va multumesc pentru gandul binevoitor, Domnul Vasile Banescu! Un Pupator de Moaste”, a anuntat Curea.

Recent, Curea a facut-o „un pacalici trist” pe actrita Oana Pellea.

Citeste si: Mirel Curea, apendicele lui Gadea: „Oana Pellea este un pacalici trist”

In 2017, in plin razboi contra DNA, Curea spunea despre Kovesi si Monica Macovei ca sunt „doua tute triste”. „Macovei, urata ca cele zece plagi ale Egiptului, o baba toxica, si atat!”, mai spunea Curea.

„Stau la coada, pe Aeroportul din Bruxelles, cu Liviu Plesoianu si Razvan Savaliuc. Langa noi, niste copii care au fost dusi sa viziteze cu grupul Parlamentul European. Sunt incantati. Nu le-a explcat nimeni ca de acolo li se fura ciocolata si nici ca de acolo li se pregateste destinul, mai aurit sau mai cositorit, de viitori servitori.

La Parlamentul European, le-am intalnit si auzit ieri pe Laura Codruta Kovesi si pe Monica Macovei, doua femei pe care nu le-am mai vazut niciodata.Asteptam sa dau ochi cu doua amazoame, cu doua jandarce cu aripi de arhanghel, glas de tunet si cu ochii scaparand jeturi de napalm aprins. Canci, vorba lui Pericle!

Realitatea mi-a aplicat o crunta corectie! In rolul personajelor cu care ma asteptam sa dau ochii, m-am trezit fata in fata cu doua tute triste, coborate parca dintr-o diorama a anilor ’50 care o imortalizeaza pentru rusinea eternitatii pe Ana Pauker. Am vazut-o pe Elena Ceausescu dublu!

Prima, Kovesi, o frusinica descinsa recent de la Cuca Macaii, imbracata intr-un costum de tergal de supra-control RATB, si cu un breton care ii mascheaza intelectual fruntea inalta de un deget si jumatate. A doua, Macovei, urata ca cele zece plagi ale Egiptului, o baba toxica, si atat!”, a scris Curea pe pagina sa de Facebook.

Citeste si: Manifestari primitive. Sef la Evenimentul zilei: „Este imposibil sa te abtii sa nu-i dai un pumn in rat lui Gotiu. Mirele, ai o bere rece”

De asemenea, la adresa lui Ciolos, Curea a avut urmatoarea exprimare: „Hai sa moara ma-ta, fraiere!”.

Citeste si: Limbaj de interlop al unui jurnalist de TOP. Catre Ciolos: „Hai, sa moara ma-ta! Fraiere”

Mai mult despre: ,

Comentarii: