Gruparea Firea reactioneaza violent dupa excluderea celor 5 consilieri PSD. Liderii PSD, acuzati de „nebunie”

politica

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu, a declarat luni, ca decizia excluderii celor patru consilieri din PSD va trebui luata de organizatia Municipiului Bucuresti. Badulescu mai spune ca excluderea reprezinta o „hartuire”.

„Aceasta excludere va trebui validata de organizatia Municipiului Bucuresti. Pana in acest moment, PSD Sector 5 nu a inaintat documentul pe care presedinele PSD Sector 5, respectiv primarul Daniel Florea, l-a prezentat in media. Acum, eu nu am de unde sa stiu ce va face in intelepciunea ei Organizatia Municipiului Bucuresti, si nu pot sa anticipez o situatie care nu imi este opozabila”, a declarat, pentru Mediafax, Aurelian Badulescu.

Acesta a mai precizat ca decizia se incadreaza in „acelasi siaj de hartuire si de nebunie care este in mintea unora din PSD”, sustine Badulescu, lasand sa se inteleaga faptul ca cea hartuita este Gabriela Firea, primarul general al Capitalei.

Conducerea PSD Sector 5 a exclus din partid patru consilieri generali „pentru voturi repetate impotriva intereselor legitime ale cetatenilor”, dupa ce, recent, liderul organizatiei, Daniel Florea, ceruse in CExN acelasi lucru si pentru primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.

”In sedintele succesive din 19.10.2018, Biroul Permanent si Comitetul Executiv al PSD Sector 5 au aprobat, in unanimitate, excluderea din partid a membrilor Florea Ancuta Doina, Pavel Marius Adrian, Sandulescu Nina si Suhan Valeriu Nicolae, pentru voturi repetate impotriva intereselor legitime ale cetatenilor Sectorului 5, care i-au trimis sa ii reprezinte in Consiliul General al Municipiului Bucuresti”, se arata intr-o postare pe pagina de Facebook a PSD Sector 5.

Filiala PSD Sector 5 este condusa de primarul sectorului, Daniel Florea. La congresul din 10 martie el intentiona sa devina vicepresedinte din partea regiunii Bucuresti-Ilfov, insa si-a retras candidatura. Astfel, singurul candidat din partea regiunii a ramas primarul Sectorului 3 al Capitalei, Robert Negoita.

Comentarii: