Grupul lui Nastase da atacul in lupta pentru putere in PSD: „Unii smecheri si analfabeti dau lectii cum e cu justitia, cum e cu aia, cum e cu aia”

politica

Fostul premier Adrian Nastase a anuntat, marti, ca a decis constituirea unui Grup de sprijin pentru PSD impreuna cu Octav Cozmanca si cu alti fosti si actuali lideri ai Partidului Social Democrat. Cozmanca, fost presedinte executiv al PSD in perioada 2003-2005, anunta ce planuri are grupul.

Cozmanca sustine ca „in fiecare judet avem cel putin 5 personalitati de varf din fostul si actualul PSD” care sunt gata sa se implice pentru reconstruirea PSD.

„Este un grup de sprijin, nu un grup de lucru, pentru ca nu suntem sclavii PSD-ului. Suntem un grup de sprijin pentru actualul PSD dupa rezultatele dezastruoase obtinute la europarlamentare. Asa ceva nu-mi aduc aminte sa se fi intamplat vreodata in PSD. Ne ingrijoreaza pentru ca suntem oameni responsabili, nu am trecut pe la PSD ca gasca prin apa si vrem sa sprijin cum putem acest partid. Eu am muncit 25 de ani la fondarea, la evolutia acestui partid, prin diverse etape istorice si nu numai.

In fiecare judet avem cel putin 5 personalitati de varf din fostul si actualul PSD care vor pune umarul si vom sprijini cum vom putea PSD-ul. Bineinteles, dupa o discutie cu conducerea actuala a PSD-ului. Nu vor, sa fie sanatosi. Nu le impunem. Noi doar am propus ceva”, a declarat Cozmanca pentru stiripesurse.ro.

Cum ii vom ajuta, vom stabili impreuna, pe puncte. (…) In primul rand, e nevoie de solidaritate. Echipa trebuie sa fie unita, indiferent ce probleme sunt. Si inainte aveam si noi discutii in Delegatia Permanenta. Dar cand luam o hotarare era sfanta, cine misca in front, valea! Nu ca azi declar una, maine declar alta. Vin acum unii smecheri si analfabeti sa dea lectii cum e cu justitia, cum e cu aia, cum e cu aia. Ia mai vezi-ti, mai, lungul nasului! Una e vaca si oaia din cotet si alta e politica la nivel national.

(…) Mai sunt si oameni cu capul pe umeri, care isi vad locul, dar sunt si unii pafaristi (persoana care nu stie aproape nimic intr-un anumit domeniu, care e pe din afara – n.r.) inclusiv in fruntea unor judete, care bat campii. Ei se cred baroni pe vecie, pana merg in sicriu. Nu au limita masurii, a bunului simt, frica de Dumnezeu, de parinti. Bai, frate, opreste-te, ajunge!”, a mai spus Cozmanca.

Fostul premier Adrian Nastase anunta ca a decis constituirea unui Grup de sprijin pentru PSD impreuna cu Octav Cozmanca si cu alti fosti si actuali lideri ai Partidului Social Democrat.

ā€˛Impreuna cu Octav Cozmanca si cu alti fosti si actuali lideri ai PSD, am decis sa constituim Grupul de sprijin pentru actualul PSD, tinand seama de situatia dificila a partidului dupa alegerile europarlamentareā€¯, a scris Adrian Nastase, marti, pe blogul personal.

Mai mult despre: ,

Comentarii: