Gura pacatosului. Ponta, alaturi de Dragnea: „Parca am fi Osama bin Laden si Pablo Escobar”

politica

Fostul premier Victor Ponta sustine ca atat el, cat si alte persoane publice sunt tratate de parca ar fi „Osama Bin Laden sau Pablo Escobar”.

„Sunt tratat, si nu doar eu ci si altii — parca suntem Osama Bin Laden sau Pablo Escobar. In fiecare zi inca un dosar, suntem urmariti, mergem la politii si in alte zone. Conteaza ca oamenii ne sunt alaturi la greu, la bine ne-au fost alaturi. La greu am ramas doar noi”, a spus Ponta, luni, la sediul PSD, unde a avut o intalnire cu Liviu Dragnea.

Victor Ponta a tinut sa precizeze ca il bucura sprijinul pe care i-l ofera colegii sai de partid.

„M-am bucurat de faptul ca si Liviu (Dragnea — n.r.) si ceilalti colegi ai mei din PSD, saptamana trecuta, au fost solidari cu mine, mai ales ca stiau ce inseamna sa fii acuzat pe nedrept si Liviu stie prea bine acest lucru, stiau ce inseamna sa fii acuzat ca vrei sa obtii foloase constand in imagine sau pentru a veni oamenii la vot. Chiar a contat foarte mult pentru mine ca om si pentru familia mea”, a subliniat fostul prim-ministru.

Intrebat daca a avut cunostinta despre detaliile organizatorice ale evenimentului la care a participat fostului premier britanic Tony Blair sau despre onorariul acestuia, Ponta a replicat: „Nu vreau sa facem judecati la televizor sau la partid. Judecata se face in fata judecatorului si, dupa cum ati vazut vineri, sunt judecatori care aplica legea si nu fac nimic altceva si cred ca asta este important. Dupa-amiaza o sa incerc sa spun exact ce am spus si in fata judecatorilor”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Mai mult despre: , ,

Comentarii: