Gusa le-a pus diagnosticul lui Dragnea si Valcov: „Alooo, Salvarea. Trebuie verificat daca Dragnea mai are toti boii acasa”

politica

Consultantul politic Cozmin Gusa a declarat, marti, ca Darius Valcov si Liviu Dragnea au probleme „la mansarda”. El este revoltat ca poate fi banuit ca are relatii stranse cu serviciile secrete de la Moscova.

„Aloo, vine Salvarea. Baiatul asta sigur a patit ceva, el nu era asa. Il cunosc bine, poate cel mai bine. Daca cineva vrea sa-i faca un bine sa il duca la doctor, sa vada ce anume l-a socat atat de mult. El era un baiat destept, de viitor, l-am ajutat sa ajunga primar al Slatinei.

Inclusiv Dragnea trebuie sa fie verificat daca mai e cu toti boii acasa. Pare ca nici el nu mai e. Baietii mint cu atata naturalete, cu atata convingere”, a declarat Gusa la Realitatea TV.

Consilierul pe teme economice al premierului Viorica Dancila, Darius Valcov, a anuntat, marti, ca in anul 2015 i s-a propus, „pe linia Gusa -KGB” sa tradeze PSD si i s-a oferit functia de premier, precizand ca „s-a dorit sa fie racolat de KGB”, dar a refuzat, transmite Mediafax.

„In martie, inainte de a fi arestat, domnul Basescu a trimis prin domnul Danut Liga, care a fost consilier al domnului Basescu, care a trimis mai departe prin domnul Mihai Nita o scrisoare prin care mi se cerea sa imi dau demisia de la Finante si sa merg la Banca Mondiala vicepresedinte (in 2015 cand eram in negocieri cu FMI). Am refuzat scrisoarea. In paralel aveam o alta oferta de a trada PSD-ul, de a forma o noua alianta cu Vasile Blaga si o parte din PDL-ul de la vremea aceea, unde puteam sa fiu prim-ministru, aceasta oferta a fost facuta pe linia Gusa-KGB”, a declarat Darius Valcov, la DC News.

Consilierul premierului a precizat ca „s-a dorit sa fie racolat de KGB”, insa a refuzat.

„Aceasta oferta mi s-a facut de mai multe ori. De ce spun pe linia KGB – pentru ca se stiu relatiile pe care le-am avut cu Gusa, se stie ca s-a dorit sa fiu racolat de KGB, insa am refuzat”, a mai spus Valcov.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: