Gusa sustine ca „Sosoaca o va bate pe Kovesi la prezidentialele din 2024”: „Popularitatea lui Sosoaca este peste a lui Iohannis”

politica

Cozmin Gusa, actionar la Realitatea Plus, sustine ca la alegerile prezidentiale din 2024 principala batalie se va da intre Diana Sosoaca si Laura Codruta Kovesi. Gusa anunta ca Sosoaca va castiga.

”Diana Iovanovici-Sosoaca are cele mai mari sanse sa faca bine pentru Romania ca presedinte”, a declarat Gusa intr-o emisiune online realizata de Adriana Bahmuteanu.

Gusa a sustinut ca Sosoaca are o popularitate mai mare in randul romanilor decat Iohannis.

”Ca popularitate, Diana Sosoaca, care are un scor apropiat de Kovesi – o simpatie de 30-33, peste cota lui Iohannis”, a declarat Cozmin Gusa. El a invocat in acest sens un sondaj prezentat de prietenul sau de la PSD, Vasile Dincu.

Gusa a mai sustinut ca in 2024 principalele candidaturi la Presedintia Romaniei vor fi ale lui Sosoaca si Kovesi.

”Este o lupta la baioneta intre reprezentanta factorului extern, Laura Kovesi, si factorului national, Diana Sosoaca. Prin factor trebuie in care intelegeti tot, de la oameni din servicii secrete, la popor, la oameni de influenta, la oameni de afaceri. Pe poporul amarat castiga Diana Sosoaca”, a pretins Gusa.

Adriana Bahmuteanu s-a grabit sa-i dea dreptate: ”Sunt convinsa ca va iesi Diana – e mult mai populara decat Kovesi, se vede cand mergi cu ea pe strada”.

Citeste si: Dincu anunta cum sta Sosoaca in sondaje. Rezultate de groaza pentru PSD: „La incredere ‘foarte multa’ bate pe toata lumea”

Sociologul Vasile Dincu, presedinte al Consiliului National al PSD, a sustinut in luna februarie ca senatoarea Diana Sosoaca este primul loc intre politicieni in care romanii au „foarte multa incredere”. Pe de alta arte, 47% dintre cei chestionati afirma ca au foarte putina sau deloc incredere in Sosoaca.

„Dragi prieteni care mai trageti cu ochii la sondaje, o prajitura de weekend vreau sa va ofer. Nu cred ca ati vazut vreodata un politician atat de promovat de televiziuni ca si senatoarea Diana Ivanovici Sosoaca. Si nici asa o crestere de Fat Frumos in notorietate si incredere. Chiar ma mir cum de nu au observat si promovat personajul vreun sociolog national. Va dau o comparatie cu Premierul Romaniei, ca sa nu fac vreo impietate comparand cu maririle politicii noastre. La incredere ‘foarte multa’ bate pe toata lumea. Ce ziceti, cine o va folosi in scurt timp pentru cresterea muschilor unui partid mai micut, dar dragut?”, a scris Dincu pe Facebook.

Cresterea lui Sosoaca in sondaje este insa in detrimentul PSD, avand in vedere ca impart acelasi tip de electorat.

 

Mai mult despre: ,

Comentarii: