Gusatii PSD ameninta cu rascoale impotriva lui Iohannis: „Cetele de arnauti sunt gata sa plece. In curand vor fi focuri pe dealuri”

politica

Senatorul PSD Serban Nicolae sustine ca Guvernul „Orban Omul-Foarfece” a preluat Puterea, fara vointa romanilor sau alegeri democratice, in beneficiul „stapanilor”. El a amenintat apoi cu rascoala: „Cetele de arnauti sunt gata sa plece. In curand vor fi focuri pe dealuri”.

„Neofanariotii. Fara vointa romanilor, fara alegeri democratice, guvernul Orban Omul-Foarfece a preluat fraiele Puterii. Reteta e verificata si inca functioneaza. Ca acum trei sute de ani, s-au milogit tarandu-se in fata stapanilor, au dus peschesuri grase la Inalta Poarta si au fagaduit averile Tarii, dar au capatat firmanul dorit.

Gauleiterul ranjeste satisfacut. Si stapanii lui sunt multumiti si sigur o sa-si tina promisiunile. Prapadul poate incepe! Aurul, padurile, gazele, energia electrica, intreaga vistierie a Tarii, totul poate fi acum dat fara opreliste si fara rusine. Pentru romani vor urma biruri si taxe noi, impozite marite si venituri taiate. Promisiunile neofanariotilor sunt mari iar stapanii lor nu se joaca”, a scris Serban Nicolae, vineri, pe Facebook.

Presedintele Comisiei juridice a Senatului a mai spus ca printre cei care vor resimti impactul masurilor Cabinetului Orban vor fi micii intreprinzatori si agricultorii.

„Printre primii care vor simti jugul neofanariotilor vor fi agricultorii si micii intreprinzatori. Producatorii de legume si fructe, crescatorii de animale si cei cu afaceri mici isi vor vedea munca ruinata. Neofanariotii urasc capitalul romanesc si pe intreprinzatorul roman: Urasc pe romanul care nu vrea sa fie sluga. In general urasc orice mai putin lesa stapanilor. Timpul e scurt si stapanii n-au rabdare. Nu e doar prostie si slugarnicie. E multa ticalosie, antrenata si indelung pregatita.

Cetele de arnauti sunt gata sa plece. In curand vor fi focuri pe dealuri. Deocamdata pare o poveste. O las si eu aici… Dar am sa revin!”, a conchis senatorul PSD.

Mai mult despre: ,

Comentarii: