Guta si Bursuc, luati la bani marunti. ANAF le controleaza averea manelistilor

news

Manelistii au ajuns pe mana Fiscului. B1 TV anunta ca averile cantaretului de manele Nicolae Guta si a managerului Dan Bursuc sunt verificate de ANAF, in cadrul unui proces mai amplu de verificare a averilor manelistilor.

In urma controalelor, cei de la Fisc vor compara rezultatele cu declaratiile oficiale de avere, iar in cazul in care se vor gasi diferente, atunci se va aplica un impozit de 16%, si chiar se poate ajunge la dosar penal, anunta adevarul.ro.

casa nicolae guta

In cadrul programului sunt vizate persoanele fizice cu avere afisata semnificativa – imobile, autoturisme de lux, alte bunuri de mare valoare, creante din creditari acordate companiilor si/sau persoanelor fizice, depuneri semnificative in conturi bancare din Romania sau din strainatate, cheltuieli personale ridicate – nejustificata de veniturile declarate, se arata intr-un comunicat al ANAF.

Programul are in vedere verificarea veniturilor si a declararii acestora incepand cu anul 2011, intrucat doar pentru acestea se poate aplica atat regula de impozitare a veniturilor a caror sursa nu a fost identificata, cat si procedura de verificare, conform normelor stabilite de legiuitor.

Insa nu doar manelistii sunt verificat „la sange”. Andreea Marin si Stefan Banica Jr. se numara printre cei 7.879 de contribuabili pentru care Fiscul a propus verificarea fiscala amanuntita.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: