Guvern de rasul curcilor: „Daca in loc de oaie s-ar pune un bou, ministrul ar fi foarte bine reprezentat”

politica

Ideea ministrului Turismului, Mircea Dobre, de a inlocui frunza din brandul de tara cu o oaie a stranit un val de glume si de ironii pe retelele de socializare. Traian Basescu nu a ratat ocazia de a sanctiona guvernul.

„Sa radem cu Ministrul Turismului Ministrul Turismului s-ar gandi sa schimbe brandul de tara pentru turism. Foarte bine, este oricand loc de mai bine. Problema este ca ministrul ar vrea sa fim reprezentati de Miorita, o balada trista, adica de o oaie sau eventual de cei trei ciobani care se omoara intre ei.

Sunt convins ca, daca in loc de oaie s-ar pune un bou, cu siguranta, ministrul ar fi foarte bine reprezentat”, a scris Basescu pe Facebook.

Ministrul Turismului, Mircea Dobre, i-a anuntat saptamana trecuta pe oamenii de afaceri din domeniu ca si-a propus sa schimbe brandul turistic al Romaniei, urmand sa inlocuiasca celebra frunza a Elenei Udrea cu o oaie, pentru a construi imaginea turistica a tarii in jurul legendei Miorita, informeaza profit.ro.

La Consiliul Consultativ de saptamana trecuta, reprezentantii mediului de afaceri n-au stiut, initial, daca ministrul glumeste sau vorbeste serios atunci cand le-a spus ca vrea sa reconstruiasca brandul turistic in jurul legendei Miorita. Ei si-au dat seama ca nu e gluma atunci cand ministrul le-a prezentat ca exemplu, pe un ton serios, Spania, care isi asociaza imaginea cu un taur, Franta, cu cocosul galic, si le-a vorbit si despre vaca, care se regaseste si ea in brandul unor tari.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: