Guvernare cu interlopi. Inca un deputat USR a fost dat afara dintr-o sedinta publica de gorilele PSD-ului – Video

news

Deputatul Adrian Claudiu Prisnel a fost impiedicat sa ia cuvantul in cadrul Consiliul Local Craiova si a fost dat afara de bodyguarzi la ordinul primarului PSD Mihail Genoiu. Printr-o situatie identica a trecut, miercuri, si Nicusor Dan la Bucuresti.

Prisnel a incercat sa le explice consilierilor PSD ca decizia de infiintare a unui SRL care sa preia administrarea imobilelor din Craiova este „ilegala si imorala”, insa acestia au dat ordin Politiei Locale sa il scoata cu forta pe deputatul USR din sala.

„Primarul PSD Mihail Genoiu impreuna cu majoritatea PSD-ALDE din Consiliul Local Craiova mi-au interzis astazi sa iau cuvantul in sedinta si sa vorbesc despre hotararea imorala, ilegala si nociva de infiintare a unui SRL care sa preia administrarea imobilelor.

Mai mult, consilierii PSD au cerut Politiei Locale sa fiu evacuat din sala, desi eram acolo ca parlamentar, ales in judetul Dolj. Un dublu abuz! Ca parlamentar am dreptul potrivit legii si regulamentului Consiliului Local sa iau cuvantul.

Ii este frica lui Genoiu de ce ar putea sa spuna Prisnel unui Consiliu Local ultra-majoritar PSD?

Am vrut sa atrag atentia ca hotararea de infiintare a unui SRL va duce la crearea unui monopol, pentru ca primaria si controleaza si presteaza serviciile de administrare, fiind intr-o pozitie dominanta in raport cu firmele cinstite de pe piata. Omoara firme cinstite, aduce somaj si va putea impune ce preturi doreste.

Genoiu si Firea, care a procedat la fel ieri cu Nicusor Dan, nu pot sa treaca cu tancul majoritatii peste interesele cetatenilor si peste legi!

Vom contesta aceasta hotarare la Prefect si la Consiliul Concurentei. Ne vom adresa si Comisiei Europene, ca sa constate ceea ce autoritatile romane care au dezertat in fata PSD nu mai au curaj sa faca, ca aceste SRL ul distorsoneaza grav piata serviciilor locale.

Multumesc consilierilor PNL ca au sustinut, prin vot, dreptul meu ca parlamentar de a lua cuvantul si ca au atras atentia sefilor PSD ai primariei Craiova ca au comis un abuz”, informeaza Prisnel.

Printr-o situatie identica a trecut si Nicusor Dan la Bucuresti. Oamenii primaritei Gabriela Firea (PSD) l-au dat afara cu ajutorul bodyguarzilor.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: