„Guvernare la misto: un pamfletar de la Antena 3 a ajuns coordonator al centenarului Marii Uniri” – constatare amara a unui fost inalt demnitar

politica

Alin Cristian Mituta, fost director al cabinetului premierului Dacian Ciolos, este revoltat de faptul ca Felix Rache, care prezenta o emisiune de pamflete la Antena 3, a fost numit coordonator al centenarului Marii Uniri. 

„Guvernare la misto: dupa ce seful de la Cancan a ajuns ministru al culturii, secretara scolii din Videle a ajuns ministru de interne, un filolog a ajuns ministrul economiei, iata ca avem si un pamfletar de la Antena 3 ajuns coordonator al centenarului Marii Uniri. Da, e real, nu e Times New Roman.

PSD nici macar nu mai incearca sa mascheze impostura si parvenitismul. Acum sunt politici oficiale de partid, aruncate cu dispret si fara scrupule direct in fata noastra”, a scris Mituta pe Facebook.

Realizatorul pastilei Deziluzia optica, de la Antena 3, Felix Rache, s-a angajat in cadrul guvernului condus Mihai Tudose, informeaza Pagina de Media.

Rache a fost numit consilier de stat la cabinetul Primului Ministru. El a devenit consilier pe probleme de comunicare si pe proiectul centenarului Marii Uniri din 1918.

Ultima emisiune prezentata de Felix Rache la Antena 3 a fost vineri, 30 iunie.

In ultimii 20 de ani, Felix Rache a lucrat la titluri precum Jurnalul National (redactor-sef adjunt), Evenimentul Zilei, Academia Catavencu, Realitatea TV si Antena 3.

La inceputul lunii martie, o alta vedeta a Antena 3 a decis sa se mute in guvern. Alina Petrescu a renunta la televiziune pentru a deveni purtator de cuvant al lui Sorin Grindeanu. Ea a plecat din guvern odata cu inlocuirea lui Grindeanu cu Tudose.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,


Comentarii: