Guvernarea prostilor. Dragnea, Cuc si Olguta au inaugurat de fapt un drum de acces al utilajelor, nu drumul expres Craiova-Pitesti

politica

Liviu Dragnea, Razvan Cuc, Olguta Vasilescu si Claudiu Manda nu au inaugurat lucrarile la drumul expres Craiova – Pitesti, ci lucrarile la un drum tehnologic, drumul de acces al utilajelor pe santier. Informatia a fost confirmata pentru Gazeta de Sud de purtatorul de cuvant al Companiei de Infrastructura (CNAIR).

In Dolj nu au fost inaugurate lucrarile la drumul expres Craiova – Pitesti, asa cum au anuntat autoritatile pe 22 mai, ci s-au pus cateva borduri, in camp, pe locul pe unde va trece drumul tehnologic care este paralel cu drumul expres si pe unde vor circula utilajele care vor lucra la drumul de mare viteza, scrie Gazeta de Sud.

Purtatorul de cuvant al Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Alin Serbanescu, sustine ca pe 22 mai 2019, in Dolj au fost inaugurate lucrarile la drumul tehnologic, care se „croieste“ in paralel cu drumul expres, pe care vor trece utilajele si basculantele care vor participa la construirea drumului expres, apoi el fiind utilizat ca drum pentru situatii de urgenta, in caz de accidente, blocaje etc.

Intrebat ce drum este acela la care politicienii au anuntat, pe 22 mai, inceperea lucrarilor, Serbanescu a recunoscut realitatea: „Este drumul tehnologic, adica acel drum situat pe langa drumul principal si care ne permite noua sa intram cu utilajele, in caz de accidente, in caz de blocaj a drumului, pentru lucrari de intretinere“, a spus acesta.

Mai mult despre: ,

Comentarii: