news

Guvernarea PSD-ALDE devine in mod real un pericol la adresa vietii romanilor. Iata cum sunt „reabilitati” cu ipsos pilonii subreziti ai unui important pod din Bucuresti

Filiala Sectorului 1 a USR a publicat, luni, pe pagina de Facebook, o serie de fotografii cu lucrarile de reabilitare a Podului Constanta din Bucuresti, acuzand autorititatile ca au mascat „problemele structurale cu ipsos”.

„Podul Constanta, de la NEPASARE la PREMEDITARE. Aceste poze sunt facute astazi. Au mascat problemele structurale cu ipsos! (LE: adeziv de exterior). Specialistii pe care i-am consultat ne confirma ca aceasta lucrare are valoare structurala ZERO. Saptamana trecuta autoritatile responsabile au anuntat ca se vor realiza lucrari de reparatii si am crezut ca se va intampla in sfarsit ceva normal”, se arata in mesajul postat de Facebook de USR.

Mai mult, filiala din Sectorul 1 a Uniunii Salvati Romania promite ca va urma toate caile legale pentru ca autoritatile sa „inceapa urgent lucrarile de reabilitare care se impun”.

„Insa astazi suntem martorii unui act de politiciansim pur: spoiala (in adevaratul sens) unor probleme grave ca urmare a presiunii publice. Lucrurile nu pot ramane asa. Vom continua prin toate mijloacele legale pe care le avem la dispozitie sa solicitam autoritatilor, care astazi s-au dovedit iresponsabile, sa faca totusi un act responsabil si sa inceapa urgent lucrarile de reabilitare care se impun! Cerem din nou publicarea imediata a expertizei tehnice din februarie!”, se mai arata in mesaj.

Primaria Capitalei a precizat, luni, 23 aprilie, ca podul este in administrarea CFR, iar in cadrul unor discutii recente, compania a dat asigurari ca il va reabilita.

Compania Nationala de Cai Ferate CFR SA a anuntat, pe 25 aprilie, ca va derula in luna mai 2018 lucrari de interventie in zona Podului Constanta, in baza avizului emis de Primaria Municipiului Bucuresti, la solicitarea Regionalei CF Bucuresti.

„Lucrarile de interventie se vor executa in zona Podului Constanta, administrata de CFR, la km 4+327, in anumite intervale orare doar in cursul noptii, cand traficul este mai scazut, astfel incat impactul acestor lucrari asupra celor care tranziteaza zona sa fie cat mai mic. Pentru mentinerea conditiilor optime si de siguranta rutiera, traficul in zona Podului Constanta, in perioada interventiei, va fi dirijat si semnalizat temporar cu ajutorul indicatoarelor rutiere”, se arata intr-un comunicat.

„Regionala de Cai Ferate Bucuresti continua parcurgerea si derularea etapelor premergatoare implementarii programului de reparatii la Podul Constanta, pentru zona administrata de CFR SA, pana in prezent fiind elaborate Expertiza Tehnica si DALI (documentatie tehnico-economica similara studiului de fezabilitate), documentatii tehnice obligatorii in vederea demararii procedurilor de lansare a licitatiei pentru elaborarea proiectului tehnic si executia lucrarilor de reparatii. Valoarea estimativa a lucrarilor de reparatii, conform devizului general emis, este de 5,13 milioane lei, licitatia urmand a fi lansata in semestrul II al acestui an”, mai preciza compania.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Colectia de monede a unui magnatului danez al untului va fi pusa in vanzare dupa ce a fost sigilata timp de 100 de ani

La o suta de ani dupa moartea posesorului, colectia de monede a unui magnat danez…

4 minute ago

Blestemul moldovenilor: coloana oficiala cu care Marcel Ciolacu se deplasa la Iasi a ramas blocata in trafic, pe fondul lipsei de autostrazi

Premierul Marcel Ciolacu a simtit ieri pe propria piele lipsa de investitii in infrastructura rutiera.…

5 minute ago

Balotesti: Un barbat s-a urcat pe o antena de telefonie si a amenintat ca isi va face rau

Un barbat s-a urcat vineri seara pe o antena de telefonie din Balotesti, amenintand ca…

11 minute ago

Volodimir Zelenski da asigurari linistitoare: „Rusii au atins doar prima dintre cele trei linii defensive de la Harkov”

Presedintele ucrainean, Volodimir Zelenski, a subliniat ca rusii nu au atins "linia concreta de aparare"…

21 de minute ago

Canepa sau marijuana? Angajatii Departamentului de Administratie au distrus zeci de plante care au rasarit in fata Capitoliului statului Wisconsin

Planurile cuiva de a recolta zeci de plante posibil de marijuana cultivate pe terenul Capitoliului…

27 de minute ago

Donald Trump planuieste cea mai mare deportare in masa din istoria Americii: 20 de milioane de oameni ar putea fi alungati din tara

Echipa de campanie a lui Donald Trump care lucreaza pentru a transforma politica de imigratie…

35 de minute ago