Guvernul analfabetilor Dancila, Andrusca si Daea i-a gasit si lui Iohannis o „greseala gramaticala”: „Nu l-a taxat niciun tefelist”

politica

Ministrul Muncii l-a „taxat” pe seful statului pentru dezacordul gramatical facut la Consiliul National PNL, atunci cand a spus ca „persoane sunt luati de pe strada”, criticand si atitudinea sefului statului de a sustine un mesaj obscen. Ea adaugat ca pe presedinte l-a deranjat faptul ca s-a taiat bugetul la Administratia Prezidentiala si servicii. 

Ministrul Muncii l-a „taxat” pe seful statului pentru dezacordul gramatical facut la Consiliul National PNL, atunci cand a spus ca ‘persoane sunt luati de pe strada’, criticand si atitudinea sefului statului de a sustine un mesaj obscen.

„Sa nu uitam ca Iohannis a facut un dezacord gramatical grav pe care nu l-a taxat niciun tefelist atunci cand a spus ca ‘persoane sunt luati de pe strada’. Dar acel mesaj obscen de pe masina a fost transformat in slogan politic de PNL, pentru ca ei nu au alt mesaj politic. Mi se pare ca a coborat la un nivel atat de jos, desi el ne reprezinta pe toti, ne place, nu ne place, este presedintele Romaniei, dar cum poti sa legitimezi acel mesaj obscen pe care probabil il vedea pe blocuri, in perioada cand era primar. Acolo a fost un atac la Politia Romana ca sa sustii un astfel de limbaj degradant. Dar acolo a ajuns, din pacate Opozitia si presedintele statului roman”, a declarat Lia Olguta Vasilescu, la Romania TV, citata de Mediafax.

Vasilescu a mai spus ca atacurile de sambata la adresa PSD, venite din partea lui Klaus Iohannis, isi gasesc explicatia in faptul ca s-au taiat, la rectificare, bugetele Administratiei Prezidentiale si serviciilor secrete.

„Domnul Iohannis traieste intr-un stat paralel, nu numai in ceea ce priveste justitia, ci si a dorintelor romanilor din fiecare zi. (…) L-a deranjat ca i s-a taiat bugetul la Administratia Prezidentiala si la serviciile secrete. Astazi ne-a aratat adevarat fata, care este mesajul pe masina aceea, a legitimate un limbaj obscene in spatiul public si ne-a aratat ca habar nu are care este realitatea din Romania. Orice pensionar are dovada acasa, cu talonul de pensiei, incepand cu 2016, dar domnul Iohannis nu are parintii in Romania. Aici este o alta discutie”, a declarat Lia Olguta Vasilescu, la Romania TV.

Presedintele Klaus Iohannis a declarat sambata ca situatia din Romania este fara precedent si acuza Politia Romana ca ridica de pe strada persoanele care se exprima impotriva PSD.

„Persoanele care indraznesc sa isi spuna opinia public anti-PSD sunt luati de Politie. Asa ceva nu s-a mai intamplat din anii comunismului. Am ajuns sa dam cu piciorul la ce au construit generatii de romani, am ajuns sa dam cu piciorul la bunastarea romanilor, la imaginea tarii. Eu va spun ca exista solutii. Voi sunteti cea mai importanta parte a acestei solutii. Si va spun, PNL este un partid puternic. Are solutii si nu este singurul. Nu sunteti singuri”, a declarat presedintele, la sedinta PNL.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: