„Guvernul asta e o mare gafa, bai analfabetilor”. Reactiile romanilor la scuzele publice ale lui Liviu Dragnea

politica

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, anunta pe Facebook ca declaratia ministrului Agriculturii, Petre Daea, reprezinta „o gafa” si regreta ca un ministru al Guvernului PSD-ALDE a facut o asemenea declaratie. Reactiile romanilor pe pagina lui Dragnea sunt extrem de critice.

„Declaratia ministrului Daea reprezinta o gafa! Regret ca un ministru al Cabinetului PSD – ALDE a facut o asemenea declaratie, desi sunt convins ca nu a existat nici cea mai mica intentie de a ofensa poporul evreu. Cu toate acestea, ii atrag public atentia ministrului agriculturii sa fie mai atent asupra modului in care se exprima si sa nu mai foloseasca asocieri care pot jigni profund.

PSD considera ca Holocaustul impotriva evreilor a fost o tragedie, care nu trebuie sa se mai repete. Am condamnat intotdeauna declaratiile sau derapajele antisemite. Vom sprijini in continuare progresele in domeniul studierii, educatiei si comemorarii Holocaustului.

In numele meu, al PSD si al coalitiei de guvernare prezint scuze comunitatii evreiesti pentru afirmatiile domnului ministru Daea”, a scris Dragnea pe Facebook.

Mesajul lui Dragnea a primit peste 400 de comentarii, dintre care mai bine de jumatate au fost sterse. Iata cateva dintre comentariile critice care au supravietuit cenzurii.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: