Guvernul Ciolos le da CORUPTILOR o veste extrem de proasta. Prinde viata cel mai negru COSMAR al lor

politica

Proiectul legislativ privind confiscarea extinsa va fi depus „in curand” in Parlament, a declarat marti, pentru Agerpres, ministrul Justitiei, Raluca Pruna.

,,Cred ca este un proiect important pentru Romania. Daca vrem bani la buget, trebuie sa confiscam banii furati, sa-i redam societatii”, a afirmat Pruna, care a participat la Targu Ocna la Festivitatea de absolvire si de depunere a juramantului pentru promotia 2016 a Scolii Nationale de Pregatire a Agentilor de Penitenciare (SNPAP) din localitate, singura institutie de invatamant de acest tip din Romania.

Raluca Pruna a mai spus ca pregateste, pentru a fi lansat in dezbatere publica, un pachet de legi de reformare a sistemului judiciar, dar nu a vrut sa ofere detalii privind continutul acestuia. „Nu pot sa precizeze prevederi din aceste documente pentru ca as devansa dezbaterea acum, cand mai avem cateva lucruri de pus la punct”, a precizat ministrul Justitiei.

Un al treilea obiectiv vizat de Ministerul Justitiei este cel referitor la reformarea sistemului penitenciarelor, pe care il doreste concretizat printr-un proiect legislativ in Parlament, a mai mentionat Pruna.

„Dupa incheierea, pe 9 septembrie, a dezbaterii publice lansate in urma cu trei saptamani, vom analiza propunerile de masuri administrative si legislative ce s-au desprins din dezbatere in cadrul a cinci centre mari din tara — Iasi, Cluj-Napoca, Craiova, Timisoara si Bucuresti. Vor fi prezenti nu numai cei din Administratia Nationala a Penitenciarelor, dar si reprezentanti ai ONG—urilor care lucreaza, au proiecte interesante in diverse penitenciare si care pot face sugestii. Ascultand toate partile interesate din societate, o sa facem o propunere, la jumatatea lunii septembrie, si o sa depun un proiect pe masa Parlamentului”, a precizat ministrul Justitiei.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: