Guvernul german descopera abia acum cine sunt „REFUGIATII”. Iata cum se plange ministrul de Interne

news

Ministrul de Interne al Germaniei, Thomas de Maiziere, s-a plans, joi, intr-un interviu acordat postului ZDF, de comportamentul refugiatilor sositi in tara.

Ministrul s-a aratat uimit ca refugiatii au bani „pentru a pleca cu taxi-ul unde vor ei prin Germania” si s-a lamentat de pretentiile acestora.

„In vara, refugiatii erau bucurosi sa fie cu noi. Acum multi dintre ei cred ca pot sa mearga unde vor ei. Parasesc taberele si isi comanda taxiuri. Incredibil, ei au bani sa mearga sute de kilometri cu taxiul prin Germania. Intra in greva pentru ca vor sa fie cazati in alte hoteluri, fac scandal pentru ca nu le place mancarea, se bat in centrele pe care li le-am pus la dispozitie”, s-a plans ministrul de Interne, citat de Die Welt.

Intr-un discurs tinut ieri in Parlamentul german, Thomas de Maiziere a tinut sa sublinieze ca legea este cea care primeaza in Germania, iar nu vointa Profetului.

Pe 31 august, cancelarul Angela Merkel a declarat ca Germania poate gestiona afluxul de refugiati si a anuntat apoi ca tara este gata accepte toti refugiatii care fug de conflictul sirian. Luna urmatoare, numarul solicitantilor de azil care au ajuns in tara a crescut intre 270.000 si 280.000, a anuntat Joachim Herrmann, ministrul de interne al landului Bavaria.

„Numarul solicitarilor de azil in septembrie este mai mare decat cel inregistrat in intreg anul 2014”, a declarat miercuri Herrmann.

La randul lor, oficiali de la Berlin au estimat ca numarul acestora este intre 210.000 si 220.000.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Comentarii: