Guvernul interlopilor trebuie sa dispara acum. Se confirma oficial moartea Alexandrei, ministrul Justitiei a anuntat familia

news

Alexandru Cumpanasu anuntat, vineri seara, ca ministrul Justitiei a informat familia Alexandrei ca ADN-ul din fragmentele osoase gasite de la domiciliul lui Gheorghe Dinca si analizate de INML este al fetei. 

„De-abia acum incepe razbunarea pe care cred ca nimeni dintre cei care mi-au omorat nepoata si-o doreste. Ministrul Justitiei l-a anuntat pe varul meu de rezultat: se confirma din pacate aceste date: ADN-ul Alexandrei din acea cenusa sau ce dracu era… oase, (coincide – n.r.) cu ADN-ul parintilor”, a declarat unchiul Alexandrei, Alexandru Cumpanasu, la Antena 3, citat de Mediafax.

Citeste si: Alexandra n-a avut nicio sansa. Clanurile interlope din Caracal, mana in mana cu Politia si PSD. Lider interlop invitat la RTV

Institutul National de Medicina Legala (INML) a transmis catre DIICOT raportul de expertiza medico-legala antropologica privind examinarea materialului osos si dentar identificat in urma perchezitiei domiciliare efectuate la locuinta lui Gheorghe Dinca.

Totodata, anchetatorii au identificat, in urma perchezitiilor de vineri de la casa lui Gheorghe Dinca, alte fragmente osoase si probe biologice care urmeaza a fi analizate din punct de vedere genetic si antropologic, informeaza reprezentantul DIICOT. Perchezitia va fi reluata sambata.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: