Guvernul nulitatilor. Inca o surpriza proasta, pe cine a numit Tudose ca sef al Corpului de control al prim-ministrului

news

Bogdan-Cosmin Stefan a fost numit sef al Corpului de control al prim-ministrului, printr-o decizie a premierului Mihai Tudose. Decizia a fost publicata miercuri in Monitorul Oficial.

Bogdan Cosmin Stefan a lucrat la ANAF. El a fost remarcat de presa in 2015, cand a fost declarat „corigent” dupa ce a picat un concurs de la Antifrauda pentru ocuparea definitiva a postului.

„Sefii antifraudei romanesti au ramas corigenti la concursul pe care l-au dat pentru ocuparea definitiva a posturilor, unde au obtinut, cu unele exceptii, note intre 1 si 4 (intre 10 si 40 de puncte dintr-o suta).

Cu 64,66 puncte, Bogdan Cosmin Stefan a ratat la mustata ocazia de a-si anunta mama (judecator in Prahova, spun sursele noastre) ca a trecut proba scrisa pentru postul de inspector sef antifrauda la Directia Activitati cu Risc Fiscal si Interventie Rapida, post pe care dealtfel il ocupa si in care a capatat o experienta semnificativa, in lupta cu marea evaziune, inclusiv cea din mega-afacerile cu legume fructe. Iata insa ca a picat si el examenul pentru postul pe care sefii sai considerasera, altfel, ca ar fi apt sa il ocupe! Ca dovada sta si rezultatul contestatiei, in urma careia ‘nota’ i-a fost scazuta la 57,5 puncte”, scria Cetateanul in octombrie 2015.

Se pare ca Bogdan Cosmin Stefan este unul dintre apropiatii lui Liviu Dragnea, caruia ii furnizeaza informatii. Seful PSD a acuzat iun mai multe randuri ca exista o mafie a importurilor de legume si fructe, sustinand ca autoritatile statului nu fac nimic in acest sens.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: