Guvernul sa dea o ordonanta! Fiul cel mic al lui Tudorel Toader a picat examenul de intrare in barou

news

Fiul cel mic al lui Tudorel Toader, Teodor Toader, a picat examenul de intrare in Baroul Iasi. Anul trecut, celalalt fiu, Alexandru Ionut Toader, a ajuns sa fie angajat pe perioada nedeterminata in cadrul Universitatii „Alexandru Ioan Cuza“ din Iasi, condusa de Tudorel Toader, in urma unei ordonante de urgenta emisa de guvern.

Surse din Baroul Iasi, citate de g4media.ro, afirma ca Teodor Toader a avut doar 64 de puncte si o nota mica, 7, la procedura civila. Fiul cel mic al lui Tudorel a absolvit in acest an Facultatea de drept din Iasi.

Pe listele cu rezultatele nu este trecut numele candidatilor, insa sursele  l-au indicat pe Teodor Toader ca avand numarul 2495 si codul A2787.

Anul trecut, si baiatul cel mare al lui Tudorel Toader, Alex Toader, a picat examenul de transfer ca notar de la tara la oras.

Celalalt fiu al lui Tudorel Toader, Alexandru Ionut Toader, a ajuns sa fie angajat pe perioada nedeterminata in cadrul Universitatii „Alexandru Ioan Cuza“ din Iasi, condusa de Tudorel Toader, in urma unei ordonante de urgenta emisa de guvern in momentul in care Toaderr era ministru al Justitiei.

Citeste si: Clanul Tudoreilor. Ordonanta de urgenta cu dedicatie pentru fiul lui Tudorel Toader. Ministrul Educatiei: „Nu este o chestiune de care sa fiu foarte incantat“

Mai mult despre:

Comentarii: